Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wenger: «Η ένταξη Nunez δεν έχει λειτουργήσει σωστά για τη Liverpool»

Wenger: «Η ένταξη Nunez δεν έχει λειτουργήσει σωστά για τη Liverpool»

Ο πρώην προπονητής της Arsenal Arsene Wenger, θεωρεί ότι η έλλειψη φόρμας του επιθετικού της Liverpool, Darwin Nunez είναι αυτό που έχει κοστίσει στην ομάδα σε αυτό το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Είναι γεγονός πως η Liverpool έχει πραγματοποιήσει ένα απογοητευτικό ξεκίνημα στη σεζόν, όντας 9η στη βαθμολογία με μόλις δύο νίκες σε εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος. Με τη πιο πρόσφατη απώλεια βαθμών να είναι η ισοπαλία με τη Brighton (3-3 στο Anfield), ένα παιχνίδι που σίγουρα πολλοί περίμεναν να έχει κερδίσει.

Πριν λίγους μήνες η ομάδα του Jurgen Klopp διεκδικούσε το quadrable, καταφέρνοντας εν τέλει να κατακτήσει τα δύο εγχώρια κύπελλα (Carabao και FA) και να είναι φιναλίστ στο Champions League και τη Premier League, τερματίζοντας μόλις ένα βαθμό μακριά από τη κορυφή και τη Manchester City.

Λίγους μήνες αργότερα και στο σήμερα, η ομάδα που επένδυσε 85 εκ. λίρες στον Ουρουγουανό επιθετικό, Darwin Nunez, δεν έχει καταφέρει να πάρει από εκείνον το ζητούμενο, που είναι τα γκολ. Με μόλις δύο τέρματα σε εφτά εμφανίσεις και την αδικαιολόγητη κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τη Crystal Palace που τον ανάγκασε σε τιμωρία τριών αγωνιστικών, ο πρώην παίχτης της Benfica δε δείχνει να έχει προσαρμοστεί ακόμα στο Merseyside.

«Ο Nunez αυτή τη στιγμή δεν έχει λειτουργήσει για εκείνους. Έκαναν μία μεγάλη επένδυση, αλλά κάθεται στον πάγκο ενώ παράλληλα έχασαν και τον Mane.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Wenger. Σε 51 εμφανίσεις τη προηγούμενη σεζόν, ο Mane βρήκε δίχτυα 23 φορές και η απουσία του παραμένει αισθητή.

Ο Jurgen Klopp σε δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ, παραδέχτηκε ότι η ομάδα βρίσκεται υπό καθεστώς πίεσης μετά το δύσκολο ξεκίνημα.
«Βρισκόμαστε υπό πίεση, δεν το αμελούμε αυτό, δεν αυξάνεται μέρα τη μέρα αλλά ξέρουμε ότι βρίσκεται εκεί. Θέλουμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερα, θέλουμε περισσότερους βαθμούς, θέλουμε να βρισκόμαστε σε άλλο σημείο του βαθμολογικού πίνακα. Οφείλουμε να βελτιωθούμε, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο εάν αποδώσουμε καλύτερα. Πρέπει να αποδίδουμε καλά με μεγαλύτερη συνέπεια.» ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.

Μετά τη συντριβή για τη πρεμιέρα του Champions League με 4-1 από τη Napoli, όλα έδειχναν ότι η ομάδα είχε φτάσει στο πάτο και αναμένονταν μια αντίδραση. Έστω και με κόπο ήρθε η νίκη για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης με 2-1 απέναντι στον Ajax, όμως οι reds δεν έχουν καταφέρει να χτίσουν ένα σερί νικών για να βελτιώσουν την ψυχολογική και την αγωνιστική τους κατάσταση.

Επόμενη στάση, η Rangers σε εντός έδρας παιχνίδι για τη τρίτη αγωνιστική του Champions League και όλοι ελπίζουμε ότι η ομάδα θα επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Wenger: «Η ένταξη Nunez δεν έχει λειτουργήσει σωστά για τη Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com