Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Rangers, Nunez και τα προβλήματα της ομάδας

Ο Klopp για Rangers, Nunez και τα προβλήματα της ομάδας

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας την συνέντευξη τύπου του ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Rangers για το Uefa Champions League στο Anfield.

Ο Klopp ρωτήθηκε αρχικά για τα προβλήματα της ομάδας και το πως θα βελτιωθεί:

“ Όταν εντοπίζεις ένα πρόβλημα και πιστεύεις ότι έχεις τη λύση και περιμένεις η λύση να είναι άμεση και επιδραστική, αυτό δεν συμβαίνει ποτέ στο ποδόσφαιρο. ”

“ Πριν και μετά τον αγώνα με τον Ajax, συνειδητοποιήσαμε ότι βρισκόμασταν σε πολύ χαμηλό σημείο και ξέραμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε. Δεν παίξαμε με τη Wolves ή την Chelsea – σημαίνει ότι δεν μπορούσαμε να πάρουμε τίποτα και να το κρατήσουμε από το παιχνίδι με τον Ajax. ”

“ Έπειτα παίξαμε με την Brighton, μια πολύ καλή ομάδα και δεχθήκαμε δύο γκολ από νωρίς. Έπρεπε να προσαρμοστούμε στις καταστάσεις – προηγηθήκαμε με 3-2, αλλά μετά δεν ελέγξαμε το παιχνίδι. Είχαμε στιγμές αλλά δεν το κάναμε, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και αφήσαμε την πόρτα ανοιχτή. ”

“ Αν είχαμε κερδίσει τον αγώνα με τη Brighton, θα ήταν διαφορετικό συναίσθημα, αλλά με παρόμοια προβλήματα. Πρέπει να τα κάνουμε σχεδόν όλα καλύτερα και πρέπει να τα κάνουμε όλα σταθερά καλύτερα. ”

“ Μόλις πριν από δύο χρόνια είχαμε παρόμοιες καταστάσεις για διαφορετικούς λόγους. Χάσαμε ολόκληρη την άμυνά μας και έπρεπε να βρούμε λύσεις – βρήκαμε μια διέξοδο τότε καθώς δουλέψαμε πάνω σε αυτό και αυτό θα κάνουμε αυτή τη φορά. ”

Για την αυριανή αντίπαλο:

“ Τα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά συνολικά. Τους περιμένουμε να παλέψουν, για να πάρουν το αποτέλεσμα. ”

“ Οι Rangers είναι μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα και έχουν καλό προπονητή. Είχαν μια εξαιρετική σεζόν στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν. Γι’ αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε. Περιμένουμε έναν σωστό αγώνα, έναν πραγματικό αγώνα. ”

Για τη σχέση ανάμεσα στις δύο ομάδες:

“ Είναι πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι – αλλά εκτός από αυτό δεν μπορώ να πω πολλά για την πραγματική σχέση. Ξέρω πολλά πράγματα και αυτό μπορεί να είναι πολύ ιδιαίτερο, αλλά εκτός από αυτό είναι ένα κανονικό παιχνίδι Champions League. Είναι αναζωογονητικό να μην παίζεις με τις ίδιες ομάδες συνέχεια. ”

Για την ψυχολογία της ομάδας του:

“ Πιστεύετε ότι ο Cristiano Ronaldo αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή της αυτοπεποίθησής του; Συμβαίνει σε όλους μας. Ο Lionel Messi την περασμένη σεζόν ήταν σχεδόν στην ίδια κατάσταση. ”

“ Πρέπει να κάνεις ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και όταν είσαι έτοιμος, είναι πίσω [η αυτοπεποίθηση]. Ακόμη και όταν ήμασταν μπροστά με 3-2 κόντρα στην Brighton, τους δώσαμε επιθέσεις και η αυτοπεποίθηση είχε φύγει από εμάς. ”

“ Στα ατομικά αθλήματα μπορείς να πολεμήσεις μόνος σου, για να βγεις από αυτό. Στα ομαδικά αθλήματα, πρέπει να το κάνεις μαζί με όλους. Μπορεί να είναι πιο περίπλοκο. ” Είπε ο Klopp.

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας πρόσθεσε:

“ Δεχόμαστε παρόμοια γκολ. Έχουμε έναν γενναίο τρόπο άμυνας, αλλά όταν δεν υπάρχει ο χρόνος, οι χώροι ανοίγουν. Κλείσαμε τα κενά πριν με ένταση – αλλά αν δεν το κάνεις αυτό, οι ομάδες το εκμεταλλεύονται – πρέπει να να είσαι πιο συμπαγής. ”

“ Η άμυνα είναι τέχνη και μας λειτούργησε πολύ καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά όταν δεν λειτουργεί, συνειδητοποιείς πόσο πρέπει να επιστρέψεις στα βασικά πράγματα. ”

“ Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί για να κάνουμε το σωστό ξανά και ξανά έως ότου τα καταφέρουμε. Δεν μπορούμε πάντα να ξεκινάμε με νέα πράγματα. Εάν μπορούμε να βοηθήσουμε τα αγόρια με έναν τρόπο να αμυνθούν διαφορετικά, τότε πρέπει να το κάνουμε. πρέπει να είναι πιο συμπαγής. ”

Για τον Nunez: 

“ Ακόμα προσαρμόζεται. ”

“ Έρχονται νέοι παίκτες και θέλουμε να λάμψουν αμέσως και αυτό συμβαίνει από καιρό σε καιρό. Είμαστε απόλυτα ήρεμοι. Είναι πολύ σημαντικό στην κατάστασή μας να μην ανησυχεί. Δεν φαίνεται να ανησυχεί. ”

“ Επέστρεψε από την εθνική και είχε ενοχλήσεις στους μηριαίους του, οπότε έπρεπε να ακούσω το ιατρικό επιτελείο. Η τιμωρία τριών αγώνων δεν τον βοήθησε, αυτό είναι ξεκάθαρο. Η ομάδα δεν πετάει και αυτό δεν βοηθά έναν επιθετικό. ”

Για τη δουλειά που πρέπει να κάνουν οι Reds:

“ Πρέπει να κάνουμε καλύτερα όλα τα πράγματα – αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να διευκολύνουμε τα παιδιά, θα το κάνουμε επίσης. Είναι η ίδια δουλειά όπως όταν κερδίζεις 10 ματς στη σειρά. Πρέπει να μείνεις στην κορυφή των λεπτομερειών. ”

“ Πρέπει να αυξήσουμε τον αριθμό των καλών στιγμών και να μειώσουμε τον αριθμό των όχι και τόσο καλών στιγμών. ”

Για τον Ben Davies που επιστρέφει ως αντίπαλος:

“ Ο Ben είναι πολύ καλός παίκτης. Ήταν εδώ, είναι καλός αμυντικός, αλλά δεν λειτούργησε εδώ, αλλά αυτό δεν τον κάνει κακό παίκτη. Είναι πολύ καλό παιδί. ”

“ Ο Ben μπορεί να παίξει διαφορετικούς σχηματισμούς – είναι πολύτιμος παίκτης και νομίζω ότι οι Rangers είναι χαρούμενοι. ”

Για την Σκωτσέζικη Premier League:

“ Έχει βελτιωθεί πολύ – Rangers και η Celtic είναι προφανώς οι ομάδες που ξεχωρίζουν, αλλά και οι δύο τα πάνε καλά στην Ευρώπη – κοιτάξτε τους Rangers πέρυσι για παράδειγμα, η ατμόσφαιρά τους είναι πραγματικά εντυπωσιακή. ”

“ Η ομάδα της Σκωτίας είναι πραγματικά γεμάτη ταλέντα. Ο Calvin Ramsay για παράδειγμα – που μόλις επέστρεψε από τραυματισμό – είναι ένα καλό μέρος για scouting ξανά. ”

“ Είναι σε πολύ καλύτερη στιγμή από ό,τι πριν από 4/5 χρόνια. ”

Τέλος, για τον Steven Gerrard:

“ Όταν ο Stevie ήταν στη Σκωτία, τον παρακολούθησα στενά και νομίζω ότι του άρεσε η δουλειά εκεί. Ήταν μια μεγάλη κίνηση για την καριέρα του. Τα πήγε πολύ καλά και τώρα είναι στη Villa. ”

Σε στάδιο προσαρμογής παραμένει ο Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com