Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Rangers (preview)

Liverpool – Rangers (preview)

Τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool υποδέχεται τους Rangers στο Anfield το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Για μια ακόμη φορά, στόχος των Reds είναι η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά τη Σαββατιάτικη ισοπαλία με την Brighton, αλλά και να φτάσουν τους 6 βαθμούς στον όμιλο, μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, πλησιάζοντας έτσι στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η νίκη είναι για πολλούς λόγους μονόδρομος για την Liverpool, καθώς η Napoli δείχνει να έχει ήδη προβάδισμα για την πρώτη θέση στον όμιλο, έχοντας δύο νίκες μετά από ισάριθμους αγώνες, ενώ ο Ajax επίσης έχει τρεις βαθμούς.

Οι Reds δεν θα έχουν κάποια επιστροφή, αλλά ούτε και κάποια νέα απουσία. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα δούμε αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα.

Οι Joe Gomez και Ibrahima Konate συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν στο δεξί άκρο της άμυνας και στο κέντρο της αντίστοιχα, ενώ σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Harvey Elliott στη μεσαία γραμμή.

Ο Luis Diaz θα πάρει φανέλα βασικού, έχοντας περάσει ως αλλαγή το Σάββατο και για το κέντρο της επίθεσης θα δώσουν τη δική τους μάχη οι Darwin Nunez και Diogo Jota.

Δεν αποκλείεται να δούμε τον Mo Salah να παίρνει ανάσες ενόψει και του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Arsenal στο Λονδίνο.

Εκτός παραμένουν οι Andy Robertson, Calvin Ramsay, Curtis Jones, Alex Oxlade-Chamberlain και Naby Keita, με τους τελευταίους δύο να βρίσκονται και εκτός Ευρωπαϊκής λίστας.

Οι Κυπελλούχοι Σκωτίας προέρχονται από νίκη με σκορ 0-4 επί της Hearts για το πρωτάθλημα, όμως στο Champions League έχει πραγματοποιήσει πολύ κακό ξεκίνημα, έχοντας ηττηθεί μέχρι στιγμής από Ajax με 4-0 και από Napoli με 0-3.

Όπως γίνεται αντιληπτό βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αλλά θέλει όμως να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες της, για να συνεχίσει και το νέο έτος στην Ευρώπη.

Για την αναμέτρηση του Anfield δεν θα έχει στη διάθεση της, τον James Sands που είναι τιμωρημένος. Οι υπόλοιπες της απουσίες είναι μακροχρόνιες.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Clement Turpin.

Για εντός έδρας νίκη την Τρίτη η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com