Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp: «Η ατμόσφαιρα στο Anfield ήταν καυτή μετά την ανατροπή»

Jürgen Klopp: «Η ατμόσφαιρα στο Anfield ήταν καυτή μετά την ανατροπή»

Ο Jürgen Klopp σχολίασε ότι ατμόσφαιρα μέσα στο Anfield ήταν καυτή όταν η Liverpool προηγήθηκε στο παιχνίδι, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν ήταν σίγουρος πως η ομάδα του μπορούσε να κρατήσει την νίκη, ακόμα και από την πολύ σημαντική βοήθεια των φιλάθλων.

Η Brighton σίγησε το Anfield όταν ήδη στο 17′ του αγώνα προηγούνταν με δύο γκολ, σιγά σιγά όμως η κατάσταση άλλαξε και μετά τα δύο γκολ του Bobby Firminho και το αυτογκόλ του Webster το Anfield πήρε φωτιά αφού είχε γίνει η ολική ανατροπή. Η ομάδα του Klopp παρόλα αυτά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη και αρκέστηκε στην ισοπαλία μετά και την ισοφάριση από τον Trossard, οποίος με αυτό το γκολ ολοκλήρωσε το χατ τρικ.

«Δεν είναι η πρώτη φορά», δήλωσε όταν ρωτήθηκε αν ένιωσε ότι ατμόσφαιρα έγινε και πάλι καυτή μετά την ανατροπή.

Ο προπονητής της Liverpool που έδωσε συνέντευξη μετά το παιχνίδι, είπε αναλυτικά: «Δεν γίνεται τόσο συχνά και για αυτό είναι και λογικό η εξέδρα να έχει παγώσει μετά το 0-2 και φυσικά δεν επιρρίπτω καμία ευθύνη στους φιλάθλους μας.»

«Το καλό μέρος της ιστορίας είναι ότι, από το 0-2 βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ με 3-2, αλλά αυτό μας κόστισε ενεργεία που χρειαζόμασταν για το τέλος του παιχνιδιού.»

«Ο Κώστας Τσιμικας έχει παίξει μόνο δύο παιχνίδια βασικός, αλλά και άλλοι παίχτες μας δεν είχαν παίξει για καιρό όπως παράδειγμα ο Henderson και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο για εμάς.»

«Σε τέτοιες φάσεις πρέπει να ελέγχεις το παιχνίδι καλύτερα από ότι το κάναμε εμείς σήμερα. Θυμάμαι ότι συζητάμε με τα παιδιά εδώ και 3-4 χρόνια στην προπόνηση πώς να ελέγχουμε τα παιχνίδια .»

«Σίγουρα θα έπρεπε να ελέγξουμε το παιχνίδι καλύτερα και να κρατήσουμε την κατοχή,αλλά αυτό δεν συνέβη. Αυτό που έγινε ήταν σαν μαχαιριά, δεν ήταν και το αγαπημένο μου μέρος του αγώνα, αυτό είναι ξεκάθαρο.»

Jürgen Klopp: «Η ατμόσφαιρα στο Anfield ήταν καυτή μετά την ανατροπή»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com