Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανησυχίες του κόσμου για τις κακές εμφανίσεις του Alexander-Arnold

Ανησυχίες του κόσμου για τις κακές εμφανίσεις του Alexander-Arnold

Ο Trent Alexander-Arnold ήταν και πάλι πολύ μακριά από το καλύτερό του στην ισοπαλία 3-3 της Liverpool με την Brighton, με τους οπαδούς να ανησυχούν για την τρέχουσα φόρμα του.

Οι παίχτες του Jurgen Klopp επέστρεψαν μετά από ένα διάλειμμα 17 ημερών, με πολλούς να ελπίζουν σε μια μεγάλη απόδοση της ομάδας.

Αντί, λοιπόν μιας δυναμικής επιστροφής είδαν τον Leandro Trossard να σκοράρει δύο φορές για την Brighton, και το Anfield να μένει σχεδόν άφωνο από αυτό που έβλεπαν.

Ωστόσο, ο Roberto Firmino μείωσε πριν από το ημίχρονο, δίνοντας ελπίδες για άλλη μια ανατροπή στο σκορ στο β’ ημίχρονο. Το αυτογκόλ του Adam Webster’s έβαλε μπροστά στο σκορ τη Liverpool, αλλά ο Trossard έκανε χατ-τρικ ισοφαριζοντας το ματς, μετά από μια ακόμη πιο κακή άμυνα για να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι έναν βαθμό που άξιζαν με την εμφάνισή τους.

Ο Alexander-Arnold ήταν μεταξύ αυτών που αγωνίστηκαν, εν μέσω διαφωνιών για τη φόρμα του τόσο με τον σύλλογο όσο και με την εθνική ομαδα, με τους οπαδούς να εκφράζουν τις ανησυχίες τους στο Twitter. Παρά την υπεράσπιση του Klopp στον Alexander-Arnold αυτή την εβδομάδα και τη γενική κακή αντιμετώπιση από τον Gareth Southgate, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρίσκεται σε μια κακή κατάσταση.

Ο 23χρονος ήταν απών και από τα δύο πρώτα γκολ του Trossard και φαινόταν τόσο μουδιασμένος με την μπάλα όσο και μακριά από τον καλό του εαυτό όλο το απόγευμα. Στην πραγματικότητα, ο Alexander-Arnold θα μπορούσε να μείνει για λίγο καιρό εκτός, αλλά με τον Calvin Ramsey να επιστρέφει μόλις από τον τραυματισμό και να είναι ακόμα ένας ανέτοιμος έφηβος, ώστε να προσφέρει λύσεις, αυτό φαίνεται απίθανο. Σίγουρα θα ξεπεράσει όλη αυτήν την ύφεση, όπως κάνουν όλοι οι σπουδαίοι παίκτες, αλλά αυτή την στιγμή είναι μια σκιά του παίκτη που φώτισε το Anfield τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια..

Δριμεία κριτική των Red fans στο πρόσωπο του Trent Alexander-Arnold
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com