Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μας εξέπληξε ο σχηματισμός της Brighton»

Klopp: «Μας εξέπληξε ο σχηματισμός της Brighton»

Ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του μετά το ισόπαλο 3-3 με την Brighton στο Anfield παραδέχθηκε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει καλύτερη αμυντική λειτουργία και παραδέχθηκε πως πλέον βρίσκεται υπό πίεση.

Ο Γερμανός για τον αγώνα και το αποτέλεσμα ανέφερε:

“ Αυτό το παιχνίδι έχει διαφορετικές ιστορίες. Υπάρχει η ιστορία των δύο πρώτων γκολ που δεχθήκαμε. Υπάρχει η ιστορία του πώς επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Και υπάρχει η ιστορία του πώς το πετάξαμε. “

“ Νομίζω ότι είναι σημαντικό να παραδεχτούμε πρώτα ότι Brighton, δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην θέση όπου βρίσκεται. Πολύ καλή ομάδα ποδοσφαίρου, πραγματική ομάδα, πραγματικό ομαδικό παιχνίδι. Είναι ένας δύσκολος σχηματισμός για εμάς. ”

“ Αν μείναμε έκπληκτοι από το σύστημα τους; Ναι, λίγο. Αλλά φυσικά πρέπει να προσαρμοστούμε γρηγορότερα, αλλά μετά ήμασταν ήδη πίσω με 2-0, μετά προσαρμοστήκαμε από εκείνη τη στιγμή. ”

“ Είχαμε περισσότερο έλεγχο του παιχνιδιού, πετύχαμε τα γκολ μας. Ναι, είχαν ακόμα αντεπιθέσεις, οι οποίες ήταν πραγματικά δύσκολες. ”

“ Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Θα αξίζαμε να κερδίσουμε; Στην πραγματικότητα δεν είμαι σίγουρος. ”

“ Πιστεύω ότι η ισοπαλία είναι αυτό που αξίζει η Brighton και αυτό που μας αξίζει, με όλες τις διαφορετικές ιστορίες. Φυσικά στην κατάστασή μας δεν βοηθάει τώρα να χάνουμε με 2-0, με όλα τα καλά πράγματα που κάναμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. ”

“ Θα μπορούσαμε να είχαμε αμυνθεί πολύ καλύτερα. Είναι ποδόσφαιρο και πρέπει να το αποδεχτείς. Σε μια τέτοια μέρα που ξεκινάει έτσι, είναι σημαντικό να παλέψεις. Θα ήταν ωραίο να το κερδίσουμε. ”

“ Έχουμε πάντα προβλήματα απέναντι στην Brighton που είναι μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά πρέπει να τα πάμε καλύτερα. ”

“ Μίλησα στα παιδιά με παρόμοιο τρόπο όπως σας μιλάω. Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πω ότι χρειαζόμαστε αντίδραση. Το πρώτο γκολ έχει αντίκτυπο και στις δύο ομάδες. ”

“ Εκείνοι πετούσαν και εμείς ήμασταν κάπου ενδιάμεσα. Το χρησιμοποίησαν για το δεύτερο γκολ. ” Είπε ο Klopp.

“ Ξέρω ότι έχουμε 10 βαθμούς και αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν κρύβομαι από αυτό. Πρέπει να πάμε μαζί και να χτίσουμε. ”

“ Η Brighton άξιζε το 3-3. Είχαμε στιγμές αλλά δεν ήταν αρκετές. Είχαμε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα. ”

Τι δεν πήγε καλά για τους Reds:

“ Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές για διαφορετικούς λόγους γιατί οι παίκτες έπαιξαν πολύ. Ο Ali έπρεπε να κάνει σούπερ αποκρούσεις, οπότε ναι, νομίζω ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. ”

“ Δεν μπορούσαμε πραγματικά να προετοιμαστούμε για την Brighton, καθώς δεν είχαμε ιδέα τι θα έκαναν στον αγωνιστικό χώρο.”

“ Τα επίπεδα αυτοπεποίθησης δεν είναι εξαιρετικά υψηλά. Θέλουμε να πάρουμε πίσω την αυτοπεποίθηση, να τη διατηρήσουμε και να την αυξήσουμε. Το πρώτο γκολ ειδικά, και το δεύτερο γκολ, δεν βοήθησαν. ”

“ Ο σχηματισμός της Brighton πραγματικά μας εξέπληξε. Δεν είχαμε ιδέα τι θα έκαναν. ”

“ Συνήθως προσαρμοζόμαστε πιο γρήγορα. Καταλάβαμε καλύτερα και αντιδράσαμε καλύτερα όταν ήμασταν 2-0 πίσω. Πολεμήσαμε ξανά στο παιχνίδι αλλά δεν ήμασταν πειστικοί σε αυτές τις στιγμές. ”

Για το 3-3 είχε να πει:

“ Δεν ήμουν 100% πεπεισμένος ότι δεν θα δεχόμασταν γκολ όταν ήμασταν μπροστά με 3-2. Έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα και στα τρία γκολ, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. ”

“ Πρέπει να παλέψουμε για να βγούμε από αυτό. Τα αγόρια μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα. Χρειαζόμαστε σταθερότητα, συνέπεια και κορυφαία άμυνα. ”

“ Τα αγόρια επέστρεψαν από παντού στον κόσμο – απλά έπρεπε να ελέγξουμε το παιχνίδι πολύ καλύτερα. Είχαμε το 3-2 υπέρ μας για ώρα, αλλά δεν το κρατήσαμε. ”

“ Η ανατροπή από 0-2 σε 3-2 μας κόστισε ενέργεια. ”

Για τη συνέχεια:

“ Είμαστε υπό πίεση. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα, θέλουμε περισσότερους βαθμούς, θέλουμε να είμαστε ψηλότερα στον πίνακα. ”

“ Αλλά ήμασταν με 2-0 πίσω κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. ”

“ Συνήθως παίρνεις ώθηση από το τελευταίο παιχνίδι, κάτι που δεν κάναμε από τη νίκη επί του Ajax, λόγω της διακοπής. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να παλέψεις για αυτό τώρα. ”

“ Δεν έχουμε αυτοπεποίθηση. Δεν το αγνοούμε αυτό. ”

“ Από απόψε προετοιμαζόμαστε για τους Rangers και μετά για την Arsenal, η οποία είναι εξαιρετική αυτή τη στιγμή. ”

“ Ήταν εξαιρετική απέναντι στην Tottenham. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά θα το παλέψουμε. ”

“ Είναι μια στιγμή που πρέπει πραγματικά να συνεχίσουμε να την περνάμε μαζί. Δεν μπορώ να πω αυτό που όλοι θέλουν να ακούσουν. ”

Τι εννοούσε ότι τον εξέπληξε ο σχηματισμός των Seagulls:

“ Οι ομάδες παίζουν συχνά με διαφορετικό τρόπο εναντίον μας από αυτόν που μπορούμε να προετοιμαστούμε. Τα κενά στις περιοχές όπου ήθελαν να παίξουν ήταν πολύ μεγάλα. ”

“ Δεν είναι πυρηνική φυσική. Υπήρξαν πολλές λύσεις, αλλά τις βρήκαμε από το 0-2 και έπειτα.”

Για τα μεγάλα κενά στο κέντρο της άμυνας:

“ Ήταν φρικτό, πραγματικά φρικτό να το βλέπεις. ”

Η Liverpool δεν κράτησε το υπέρ της 3-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com