Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το γύρισε αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το 3-2

Το γύρισε αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το 3-2

Νέα απώλεια βαθμών στην Premier League για τη Liverpool. Οι Reds αν και έκαναν την ανατροπή, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους 3-2, πληγωμένοι από τα αμυντικά τους κενά και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 με την Brighton στο Anfield.

Δίχτυα για τους Reds βρήκε ο Bobby Firmino και ο Wesbster με αυτογκόλ.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Fabio Carvalho στο αρχικό της σχήμα και τον Jordan Henderson να επιστρέφει στην ενδεκάδα ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στην Brighton.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ομάδα του Klopp, αφού η Brighton προηγήθηκε με την πρώτη της κιόλας ευκαιρία στο ματς στο 4ο λεπτό, με τον Trossard, ο οποίος έλαβε την πάσα του Welbeck και άδειασε τον Alexander-Arnold, πριν εκτελέσει τον Alisson για το 0-1.

Στο 10’ ο Welbeck λίγο έλειψε να γίνει και εκείνος σκόρερ με κεφαλιά από εξαιρετική εντός περιοχής θέση, όμως ο Alisson μπλόκαρε σταθερά.

Η συνέχεια του αγώνα ήταν ανάλογη, με τον Alisson να αποκρούει και το πλασέ του McAlister λίγες στιγμές αργότερα, αλλά να μην έχει απάντηση και στον Trossard στο 18’, ο οποίος βρήκε τον χώρο που ήθελε μέσα στην περιοχή και δεν είχε πρόβλημα να σημειώσει το 0-2.

Οι Reds προσπάθησαν αμέσως μετά να απαντήσουν και να μπουν ξανά στο ματς, όμως αρχικά η προσπάθεια του Trent έφυγε εκτός και ο Sanchez σταμάτησε τον Salah στο 31’!

Το γκολ εν τέλει για τους Reds ήρθε δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Mo Salah λειτούργησε έξυπνα μετά από μπαλιά του Henderson και αντί να εκτελέσει, γύρισε την μπάλα για τον Firmino και εκείνος προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Ο Mo Salah προσπάθησε αμέσως μετά να ισοφαρίσει με εκτός περιοχής προσπάθεια, με την μπάλα να καταλήγει αρκετά ψηλά όμως.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη της επανάληψης, ο Luis Diaz πήρε τη θέση του Fabio Carvalho. 

Μόλις στο 46’ απείλησε η ομάδα του Klopp, με τον Sanchez να μπλοκάρει σταθερά την κεφαλιά του van Dijk. 

Η Liverpool χρειάστηκε μόλις 9 λεπτά στο δεύτερο μέρος, για να βρει την ισοφάριση! Ο Luis Diaz ξεκίνησε τη φάση του γκολ, πάσαρε τη σωστή στιγμή στον Firmino και ο Βραζιλιάνος τελείωσε υποδειγματικά τη φάση, αφού έκανε πρώτα μια έξοχη προσποίηση, ισοφαρίζοντας σε 2-2!

Στο 57’ ο Firmino έφτασε κοντά και στο να δώσει προβάδισμα στους Reds, όμως ο Sanchez μάζεψε χωρίς πρόβλημα την κεφαλιά του.

Στο επόμενο λεπτό οι αλλαγές συνεχίστηκαν για τους γηπεδούχους, με τους Elliott και Milner να περνούν αντί των Henderson και Τσιμίκα.

Στο 63ο λεπτό ήρθε και το τρίτο γκολ των Reds, ολοκληρώνοντας την ανατροπή! Ο Trent εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Sanchez έκανε λανθασμένη έξοδο και στη συνέχεια ο Webster έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του! 

Η Brighton φυσικά δεν το έβαλε κάτω παρά τα γκολ που δέχθηκε και άγγιξε την ισοφάριση στο 73’, όταν και πάλι ο Alisson είχε απάντηση σε καλή κεφαλιά του Welbeck.

Στο 75ο λεπτό πέρασε και ο Diogo Jota στο ματς, παίρνοντας την θέση του σκόρερ, Bobby Firmino. 

Οι Seagulls συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε, εκμεταλλευόμενη τα κενά στην Κόκκινη άμυνα, με την σέντρα του Mitoma να περνά από όλους και τον Trossard να σημειώνει το τρίτο του προσωπικό τέρμα για το 3-3 στο 84’.

Στο πρώτο των καθυστερήσεων ο Trent παραλίγο να δώσει τη λύση με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Sanchez απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ.

Η Σύνθεση: 

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Τσιμίκας (Milner 59′); Fabinho, Henderson (Elliott 59′), Thiago (Nunez 89′); Salah, Carvalho (Diaz 46′), Firmino (Jota 75′).

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τρίτης κόντρα στους Rangers στο Anfield.

Τα δύο γκολ του Firmino δεν έφτασαν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com