Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μεγαλώνει» ποδοσφαιρικά και σωματικά ο Sepp van den Berg

«Μεγαλώνει» ποδοσφαιρικά και σωματικά ο Sepp van den Berg

Ο Sepp van den Berg μίλησε για το διάστημα του μακριά από τη Liverpool, καθώς αποκτά πολύτιμη εμπειρία κατά τη διάρκεια του δανεισμού του.

Ο Ολλανδός αμυντικός που μεταπήδησε στους Reds από την PEC Zwolle το 2019, έκανε 50 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις κατά τη διάρκεια μιας πολύ παραγωγικής θητείας στην Preston την περασμένη σεζόν, προτού μετακινηθεί στην Schalke 04 ως δανεικός για την αγωνιστική περίοδο 2022/23.

Ο Van den Berg – ο οποίος έχει ήδη κάνει τρεις εμφανίσεις στην Bundesliga αυτή τη σεζόν – αποκάλυψε τώρα τα κέρδη του από αυτό το δανεισμό του. Το να παίζει πολλά παιχνίδια ποδοσφαίρου ανώτερου επιπέδου σε μια σεζόν, είναι φανταστικό για τον Ολλανδό και είναι βέβαιο ότι έχει αναπτύξει σημαντικά τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αφού πέρασε ως δανεικός στην Preston για την σεζόν 2020/21.

Ωστόσο, μιλώντας στο Soccer Nieuws, ο Van den Berg ήθελε να επισημάνει πόσο πολύ έχει βελτιώσει την φυσική κατάσταση. Ο 20χρονος είπε: «Στην Preston, κατάφερα να αποκτήσω μεγάλη εμπειρία. Κοίτα μόνο τους ώμους μου. Πήρα δέκα κιλά μόνο σε μυϊκή μάζα.»

Ορισμένοι οπαδοί της Liverpool φάνηκαν σίγουροι ότι παρατήρησαν μια αλλαγή στον Van den Berg κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Deepdale, καθώς κάποιοι έσπευσαν να επισημάνουν ότι φαινόταν πολύ πιο γρήγορος από τότε που έφυγε από το Anfield ως δανεικός.

Κατά την άποψή μας, ο Van den Berg δεν απέχει πολύ από το να γίνει πλέον ένα σημαντικό μέλος της πρώτης ομάδας υπό τον Jürgen Klopp, εάν συνεχίσει να αναπτύσσεται με αυτόν τον ρυθμό. Ο Ολλανδός ξεκάθαρα μεγαλώνει σε ανάστημα τόσο πνευματικά όσο και σωματικά, οπότε αν καταφέρει να αναδειχθεί στη Schalke 04 αυτή τη σεζόν, ίσως για την σεζόν 2023/24 θα μπορούσε να του δώσει μια ευκαιρία στο Merseyside.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Klopp δεν ήθελε στην πραγματικότητα να δανείσει τον Van der Berge στην Preston για 2η συνεχόμενη περίοδο και μια συνομιλία με τον Virgil van Dijk τελείωσε την περίπτωση να επιστρέψει στο Deepdale. Με βάση αυτά τα στοιχεία, ο Klopp δείχνει να είναι θαυμαστής του Ολλανδού διεθνή κάτω των 21 ετών, οπότε δεν θα εκπλαγούμε αν τον δούμε να επιστρέφει στο Anfield την επόμενη σεζόν.

«Μεγαλώνει» ποδοσφαιρικά και σωματικά ο Sepp van den Berg
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com