Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Christian Pulisic: Ένας αγαπημένος παίκτης του Klopp σε τιμή ευκαιρίας (?)

Christian Pulisic: Ένας αγαπημένος παίκτης του Klopp σε τιμή ευκαιρίας (?)

Ο Christian Pulisic, συμμετείχε και στους οκτώ αγώνες της Chelsea την φετινή σεζόν, επτά υπό τον Thomas Tuchel και έναν υπό τον Graham Potter. Όμως, μόνο μια φορά ξεκίνησε ως βασικός, γεγονός που σίγουρα δεν τον ικανοποιεί.

Μετά το πέρας της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο υποστήριζαν ότι ο Αμερικανός ήταν πραγματικά «απογοητευμένος» που δεν παραχωρήθηκε ως δανεικός, καθώς Leeds και Newcastle επέδειξαν ενδιαφέρον.

Ωστόσο, νεότερα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Blues επιθυμούν να πουλήσουν τον Pulisic και όχι να τον παραχωρήσουν δανεικό και έχουν ορίσει την τιμή του στα 31,5 εκατομμύρια λίρες. Το κατά πόσο Leeds και Newcastle θα επιστρέψουν για αυτόν, μένει να φανεί. Η Γιουβέντους έχει επίσης, εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Ο Klopp είναι μεγάλος θαυμαστής του Pulisic και το 2018 τον αποκάλεσε «φανταστικό παίκτη». Δούλεψε μαζί του στα τελευταία στάδια της παρουσίας του στην Dortmund.

Η Liverpool θα μπορούσε να επανενώσει τον Klopp με τον Pulisic, καθώς οι Roberto Firmino, Alex Oxlade-Chamberlain και Naby Keita βρίσκονται στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους και οι Reds προσπαθούν να μειώσουν τον μέσο όρο ηλικίας τους.

Επιπρόσθετα, χρειάζονται έναν ευέλικτο επιθετικό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο Pulisic στα 24 του, είναι νέος, αλλά και πολύ έμπειρος, συνεπώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις και είναι διαθέσιμος σε μια λογική τιμή.

Christian Pulisic: Ένας αγαπημένος παίκτης του Klopp σε τιμή ευκαιρίας (?)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com