Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή στην ενεργό δράση για τον Ibrahima Konate

Επιστροφή στην ενεργό δράση για τον Ibrahima Konate

Η Liverpool αρχίζει σιγά σιγά να γεμίζει με επιστροφές από το ιατρικό δελτίο, με τον Ibrahima Konate να είναι ο πιο πρόσφατος που θα βρει την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, μετά από μια μακρά περίοδο τραυματισμού.

Ο Konate δεν έχει ακόμη πάρει μέρος σε επίσημο παιχνίδι για τους Reds αυτή τη σεζόν, αφού τραυματίστηκε στο φιλικό με την Strasbourg στον τελευταίο αγώνα της προετοιμασίας. Ως εκ τούτου, ο Γάλλος έχασε σχεδόν δύο μήνες με ένα πρόβλημα στο γόνατο, μια από τις πολλές ατυχείς στιγμές που είχε η ομάδα του Jurgen Klopp ήδη αυτή τη σεζόν.

Κατά την απουσία του, ο Joel Matip, ο Joe Gomez και ο Nat Phillips πλαισίσωσαν τον Virgil van Dijk στην άμυνα με όχι πάντα επιτυχία, μιας και μόνο σε 2 από τα 9 παιχνίδια κράτησαν ανέπαφη την εστία τους οι Reds.

Έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη του σεζόν με καταπληκτική φόρμα, δείχνοντας τις δυνατότητές του ως αμυντικός παγκόσμιας κλάσης, ο Konate αναμφίβολα έχει λείψει. Ωστόσο, σύμφωνα με το γαλλικό RMC Sport, ο 23χρονος «μόλις έλαβε το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο της Liverpool για μια πιθανή επιστροφή στην ομάδα το επόμενο Σαββατοκύριακο εναντίον της Brighton».

Ήταν ήδη γνωστό ότι ο Konate είχε επιστρέψει στις ελαφριές προπονήσεις πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες και φυσικά οι 17 ημέρες διακοπής μεταξύ των αγώνων, του επέτρεψαν να ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση.

Ως έχει, ο Klopp θα έχει πέντε επιλογές σέντερ μπακ σε καλή κατάσταση για να διαλέξει, αν και είναι πιθανό να ακολουθήσει πιο προσεκτική προσέγγιση με τον Konate, δεδομένης της φύσης του τραυματισμού του.

Ο Matip από την άλλη εντυπωσίασε καθώς επέστρεψε από ένα δικό του τραυματισμό, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Gomez, μετά από μια κάκιστη εμφάνιση του Άγγλου κατά τη διάρκεια της ήττας 4-1 στη Napoli, στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η διαθεσιμότητα του Matip θα επιτρέψει στον Klopp να χαλαρώσει ξανά τον Konate, αν και με εννέα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν μόνο τον Οκτώβριο δεν θα υπάρχει έλλειψη ευκαιριών.

Επιστροφή στην ενεργό δράση για τον Ibrahima Konate
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com