Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guillem Balague: “Ευχαριστημένος ο Klopp με τον Arthur”

Guillem Balague: “Ευχαριστημένος ο Klopp με τον Arthur”

Ο Guillem Balague ανέφερε στο BBC Radio Five Live Sport πως ο Jurgen Klopp είπε στον Arthur Melo ότι του αρέσει το πώς «καταλαβαίνει το σύστημα» της Ομάδας και «τη δουλειά που κάνει».

Ο γνωστός Ευρωπαίος αναλυτής ποδοσφαίρου πρόσθεσε ότι ο Arthur «το λαμβάνει υπόψη του», καθώς πρόσφατα έπαιξε για την U21 της Liverpool στο Papa John’s Trophy.

Ο Arthur έφτασε στο Merseyside την τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου, χωρίς να ήταν κάποιος που ο σύλλογος σχεδίαζε να υπογράψει από την έναρξη της. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Klopp επέμενε ότι δεν χρειαζόταν άλλος μέσος, για να αλλάξει γνώμη αναγκαστικά λόγω των πολλών τραυματισμών στους μέσους των Reds καθώς οι ομάδες κατευθύνονταν προς το τελευταίο χρονικό σημείο της σύναψης συμφωνιών.

Αυτό δεν βοήθησε την κατάσταση, ούτε για τους Reds ούτε για τον Arthur, ο οποίος ήρθε στον Σύλλογο χωρίς προετοιμασία και τώρα προσπαθεί να επιστρέψει στην απαιτούμενο επίπεδο, εξ ου και η εμφάνισή του για τους U21.

Παρά τις συζητήσεις για πιθανές ανησυχίες για τον Arthur και για το αν θα αποχωρούσε τον προσεχή Γενάρη, ο Balague τα έθεσε όλα επί τάπητος και μοιράστηκε όσα του είπε ο Klopp.

«Είναι ένας παίκτης που έχει παίξει για την Barcelona και την Juventus, προσπαθήστε να το κάνετε εικόνα. Δεν είναι εύκολο», είπε ο Balague.

«Είναι χαρούμενος γιατί παίζει. Υπήρχαν όλες αυτές οι ιστορίες, μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, ότι η Liverpool ήθελε να τον ξεφορτωθεί. Και στο τέλος, διαψεύστηκαν όλα από όλους.»

«Ξέρω ότι ο Klopp πήγε στον Arthur και είπε: “Μου αρέσει το πώς καταλαβαίνεις το σύστημα και μου αρέσει η δουλειά που κάνεις, οπότε συνέχισε να δουλεύεις”. Και αυτό το λαμβάνει υπόψη του ο παίκτης».

Guillem Balague: “Ευχαριστημένος ο Klopp με τον Arthur”
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com