Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπερασπίζεται Trent ο Rio Ferdinand στην κριτική Frank Lebouef

Υπερασπίζεται Trent ο Rio Ferdinand στην κριτική Frank Lebouef

Ο Rio Ferdinand χαρακτηρίζει τον θρύλο της Γαλλίας Frank Lebouef ως υποκριτή για τα «ασεβή» του σχόλια προς τον Trent, ως προς τα αμυντικά του καθήκοντα.

Ο Rio Ferdinand δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την κριτική του Frank Lebouef για τις αμυντικές ικανότητες του Trent Alexander-Arnold. Ο σχολιαστής του BT Sport είπε ότι ο πρώην Γάλλος διεθνής ήταν υποκριτής, υποστηρίζοντας ότι αυτός «δεν ήταν ο καλύτερος» αμυντικά στην εποχή της ακμής του.

«Με κουρδίζεις; Είναι ασέβεια! Μερικοί άνθρωποι γίνονται υπερβολικά ασεβείς», είπε ο πρώην σταρ της Manchester Utd στο κανάλι FIVE στο YouTube (με αναδημοσίευση στην Express), σχολιάζοντας την κριτική του Γάλλου. «Ο Lebouef αμυντικά δεν ήταν ο καλύτερος παρεμπιπτόντως, οπότε έχει θράσος».

Αυτό έρχεται σε συνέχεια μιας ροής κριτικής που απευθύνεται στον αμυντικό των Κόκκινων, με αφορμή το ξεκίνημά του στην φετινή χρονιά, στην οποία δεν έχει καταγράψει ακόμη μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Για να είμαστε απόλυτα αντικειμενικοί, το Νο. 66 μας δεν ήταν στην καλύτερή του φόρμα, όσον αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα.
Όμως, το να ισχυρίζεται κανείς ότι ο Trent είναι αμυντικά «επίπεδο Championship» είναι απολύτως σκανδαλώδες.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι ο νεαρός αμυντικός της Liverpool έχει γίνει εύκολος στόχος για όσους αναζητούν εύκολη προβολή και θα συνεχίσει να είναι αντικείμενο εντατικής κριτικής, ανεξάρτητα από το πότε θα ξαναβρεί την κορυφαία του φόρμα.

Ο Rio Ferdinand χαρακτηρίζει τον θρύλο της Γαλλίας Frank Lebouef ως υποκριτή για τα «ασεβή» του σχόλια προς τον Trent, ως προς τα αμυντικά του καθήκοντα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com