Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο «επόμενος Owen» της Liverpool Sinclair, είναι χωρίς ομάδα στα 26 του

Ο «επόμενος Owen» της Liverpool Sinclair, είναι χωρίς ομάδα στα 26 του

Ο πρώην νεαρός άσος της Liverpool, Jerome Sinclair πραγματοποίησε μια καριέρα γυρολόγου από τη στιγμή που έφυγε από τους Reds, παρότι παραχωρήθηκε για ένα αρκετά σεβαστό ποσό. Στα 26 του χρόνια βρίσκεται χωρίς σύλλογο.

Είναι αρκετά συχνό στο χώρο του ποδοσφαίρου, κάποιο ταλέντο να συγκρίνεται με δόξες του παρελθόντος και να φαίνεται πως έχει τα φόντα να κάνει μεγάλη καριέρα, όμως λίγα χρόνια αργότερα να βρίσκεται στην αφάνεια. Αυτή είναι και η ιστορία του Jerome Sinclair, ο οποίος θεωρούταν το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ των ακαδημιών της ομάδας, προερχόμενος στα 14 του από την West Bromwich Albion. Αυτή η φήμη ενισχύθηκε περαιτέρω μετά το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε ένα παιχνίδι για το League Cup κι ενώ ήταν μόνο 16 ετών και 6 ημερών, απέναντι μάλιστα στην ομάδα από την οποία αποκτήθηκε. Στο τέλος εκείνης της σεζόν είχε συμειώσει 20 τέρματα με την ομάδα των νέων και οι συγκρίσεις με τον ήρωα του Kop Michael Owen, είχαν ήδη ξεκινήσει. Εν τέλει κατάφερε να πραγματοποιήσει 4 εμφανίσεις ακόμα με τη πρώτη ομάδα, οι 2 για τη Premier League.

Τα πράγματα για τον νεαρό άσσο άρχισαν να παίρνουν την κατιούσα μετά το δανεισμό του στην Wigan Athletic, που τότε αγωνιζόταν στην Championship. Μόλις μία εμφάνιση και τα λόγια του θρύλου της ομάδας, Jamie Carragher για εκείνον δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.
«Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να δοθεί κάπου δανεικός, να αποκτήσει εμπειρίες και αγωνιστικό ρυθμό. Πρέπει να αποδείξει πράγματα στο χώρο του αντρικού ποδοσφαίρου και να έρθει έτοιμος να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ στη προετοιμασία με τον Brendan Rodgers στην αρχή της επόμενης χρονιάς. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρει, θα κάνει μια σπουδαία καριέρα και θα έχω να λέω ότι υπήρξα συμπαίκτης μαζί του.» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος αμυντικός.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα χειροτέρεψαν ακόμα περισσότερο για τον νεαρό, ο οποίος πίεσε για να φύγει από τη Liverpool τον Ιανουάριο κι ενώ ο Jurgen Klopp είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Επόμενος σταθμός ήταν η Watford η οποία πλήρωσε, μέσω δικαστικής απόφασης για τα τροφεία, ένα ποσό κοντά στις 4 εκ. λίρες.

Αναφερόμενος στον Sinclair σε μία συνέντευξη εκείνη τη περίοδο, ο Jurgen Klopp είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε στην ομάδα, είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές να αντιλαμβάνονται ότι οι υψηλές αποδοχές και τα μεγάλα συμβόλαια δεν θα έπρεπε να είναι το πρώτο μέλημα τους σε αυτή την ηλικία. Μου αρέσει πολύ ο Jerome, είναι ένα πραγματικό ταλέντο και αν θέλει να μείνει μαζί μας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν μιλάει το χρήμα και δε θέλει να μείνει, δεν μπορούμε να τον εμποδίσουμε.»

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έκτοτε ιδανικά για τον Sinclair, ο οποίος είχε 5 δανεισμούς από τη Watford, χωρίς να καταφέρει κάπου να τέρψει με την απόδοση του. Σε 12 εμφανίσεις με τους Hornets, κατάφερε να βρει μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Αποχαιρέτησε οριστικά τη Watford τη σεζόν 2020/21 και έκτοτε βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης.

Ο «επόμενος Owen» της Liverpool Sinclair, είναι χωρίς ομάδα στα 26 του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com