Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία ο Oakley Cannonier

Δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία ο Oakley Cannonier

Ο Oakley Cannonier, μέλος των Ακαδημιών της Liverpool, σκόραρε δύο φορές με την ομάδα U19 της Αγγλίας, που συνέτριψε την αντίστοιχη της Γεωργίας με 6-0.

Ο 18χρονος σκόραρε το πρώτο γκολ του όπως αναφέρεται ως «tap in», (γκολ μέσα από την μικρή περιοχή) και στη συνέχεια πέτυχε ένα pull-back από τον συμπαίκτη του Isaac Mabaya της Liverpool.

Να σημειωθεί πως ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος είχε παίξει στο παρελθόν στις U16 και U18 Αγγλίας, έκανε το ντεμπούτο του στην U19. Στην U19 επίσης μέλος της είναι ο Luke Chambers, μέλος των Ακαδημιών της Liverpool και υπήρξε βασικός για την Αγγλία U19, μαζί με τους αναπληρωματικούς Cannonier και Mabaya.

Αυτό είναι το πιο πρόσφατο στοιχείο των λαμπρών τελευταίων 12 μηνών για τον Cannonier. Έχοντας σημειώσει 37 γκολ σε επίπεδο U18 για τη Liverpool την περασμένη σεζόν, φέτος ανέβηκε για να παίξει με τους U21. Μέχρι στιγμής, κάνει αυτό το βήμα προς τα πάνω να φαίνεται σχετικά εύκολο. Τέσσερα γκολ σε οκτώ αγώνες δείχνει να είναι η συνέχεια του θανατηφόρου σερί που έδειξε πέρυσι.

Υπήρξε πολλή προβολή γύρω από τον Cannonier στο Liverpool, αποτέλεσμα της εκπληκτικής του φόρμας. Πρόσφατα, ο προπονητής U21 Barry Lewtas έχει αναφερθεί στον Oakley με ενθουσιασμό. Ο Lewtas είπε στην Liverpool Echo ότι, υπάρχει μια εντύπωση μέσα στην ομάδα πως αυτή θα μπορούσε να είναι η χρονιά του Cannonier, ενώ επαίνεσε την απόδοση του επιθετικού μέχρι στιγμής.

«Αυτό το επιπλέον βήμα που έχει κάνει φέτος, είναι ένα βήμα προς τα πάνω, αλλά δείχνει να βρίσκει το δρόμο του και αυτό είναι πολύ υπέροχο», είπε ο Lewtas. «Όταν ταιριάξαμε τον Billy Koumetio και τον Jarell Quansah στα σέντερ μπακ στα 19 τους την περασμένη σεζόν, σκέφτηκα ότι έδειξαν πραγματικά τις ικανότητές τους. Φέτος, είναι η σειρά του Oakley», δήλωσε ο προπονητής.

Το πόσο καλά θα τα πάει ο νεαρός επιθετικός θα καθορίσει το μέλλον του σε σημαντικό βαθμό. Όσον αφορά την παγκόσμια αναγνώριση, έχει ήδη προχωρήσει. Έκανε αυτό το μεγάλο άλμα σήμερα χωρίς δισταγμό. Το επόμενο μεγάλο – ίσως και το πιο σπουδαίο βήμα- θα ήταν η πρακτική εξάσκηση με την επαγγελματική ομάδα του Jurgen Klopp. Αυτή τη σεζόν, ήδη παίκτες όπως ο Bobby Clark και ο Layton Stewart έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα.

Δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία ο Oakley Cannonier
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com