Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αναμένεται νέο ρεκόρ κερδών για την Liverpool F. C.

Αναμένεται νέο ρεκόρ κερδών για την Liverpool F. C.

Η Liverpool αποκάλυψε τον Φεβρουάριο ότι ο συνολικός τζίρος για το έτος, το οποίο έληξε στις 31 Μαΐου 2021, διαμορφώθηκε στα 487 εκατομμύρια λίρες, καθώς είχε υποστεί μείωση κατά 3 εκατομμύρια λίρες.

Την σεζόν 2020-21, στην οποία οι αγώνες διεξήχθησαν κυρίως κεκλεισμένων των θυρών, μόνο η Manchester City (570 εκατ. λίρες) και η Manchester United (494 εκατ. λίρες) εξασφάλισαν υψηλότερα έσοδα από την Liverpool, η οποία κατέγραψε απώλειες ύψους 5 εκατομμυρίων λιρών, ένα μικρό σχετικά ποσό σε σύγκριση με τους περισσότερους συλλόγους της Premier League.

Η ομάδα του Jurgen Klopp, την περασμένη σεζόν, κατέκτησε και τα δύο εγχώρια κύπελλα, έφτασε στον τελικό του Champions League και τερμάτισε δεύτερη στην Premier League.

Η Liverpool, σύμφωνα με το Football Insider, πρόκειται να ανακοινώσει έσοδα ρεκόρ ύψους 550 εκατομμυρίων λιρών. Η ανάλυση του Football Insider καταλήγει στο ότι τα έσοδα για την σεζόν 2021-22, στην οποία οι Reds κυνήγησαν το quadruple, πρόκειται να σπάσουν, το προ της πανδημίας, ρεκόρ των 533 εκατομμυρίων λιρών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα η Premier League, για τα έσοδα των ομάδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, η Liverpool έβαλε στο ταμείο της 152 εκατομμύρια λίρες, ένα εκατομμύριο λιγότερο από την πρώτη στον κατάλογο Manchester City (153 εκατομμύρια λίρες).

Το τελικό ποσό κέρδους αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 550 και 600 εκατομμύρια λίρες και πιθανότατα οι Reds θα ξεπεράσουν σε κερδοφορία όλους τους άλλους συλλόγους της Premier League.

Η Liverpool αναμένεται να ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα για την σεζόν 2021-22 στις αρχές του επόμενου έτους.

Αναμένεται νέο ρεκόρ κερδών για την Liverpool F. C.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com