Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Roberto De Zerbi: «Γνωρίζω πως παίζει η Liverpool»

Roberto De Zerbi: «Γνωρίζω πως παίζει η Liverpool»

Το πρώτο παιχνίδι του Roberto De Zerbi ως προπονητής της Brighton θα είναι εναντίον της Liverpool στο Anfield για την Premier League, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου.

Ο De Zerbi έχει αναλάβει την «καυτή θέση» των Γλάρων μετά την αναχώρηση του Graham Potter για την Chelsea. Ωστόσο, το πρώτο παιχνίδι του Ιταλού ως προπονητής της Brighton θα αργήσει λόγω των εθνικών ομάδων για περισσότερο από μία εβδομάδα. Και τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα με το να έχεις να αντιμετωπίσεις τους Reds στο Anfeld το Σάββατο την πρώτη μέρα του επόμενου μήνα.

Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος των Seagulls Paul Barber αποκάλυψε ότι, ο De Zerbi όχι μόνο έχει πολλές γνώσεις για την τρέχουσα ομάδα που κληρονομεί, αλλά και για την πλευρά της ομάδας του Jurgen Klopp.

Ο Barber είπε στο talkSPORT: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Πρέπει επίσης να του δώσουμε όση υπομονή μπορούμε. Έχει μπροστά του έξι αγώνες φωτιά τον Οκτώβριο και σε αυτούς περιλαμβάνονται οι Liverpool, Spurs, Manchester City και Chelsea. Σίγουρα θα πάρει το βάπτισμα του πυρός και θα γνωρίσει την δυσκολία της Premier League πολύ γρήγορα.

Το μόνο πράγμα που με εντυπωσίασε όταν τον συνάντησα ήταν πόσες γνώσεις είχε ήδη για εμάς, τις ομάδες με τις οποίες θα παίξουμε – συμπεριλαμβανομένης της Liverpool που έρχεται – και τους παίκτες μας. Η λεπτομερής γνώση που έχει για το πού παίζουν, τι πόδι χρησιμοποιούν, την προτιμώμενη θέση τους, τι είδους συστήματα τα είχε χρησιμοποιήσει ο Graham.

Είχε κάνει τεράστιο όγκο δουλειάς και όλοι μας εντυπωσίασε πολύ αυτό».

Roberto De Zerbi: «Γνωρίζω πως παίζει η Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com