Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανήσυχο το προπονητικό team της Γουινέας με τον Naby Keita

Ανήσυχο το προπονητικό team της Γουινέας με τον Naby Keita

Η Γουινέα παίρνει την τελική απόφαση για τον μέσο της Liverpool Naby Keita, εμφανώς ανήσυχοι για την εξέλιξη του τραυματισμού του.

Ο Naby Keita, δεν θα συμμετάσχει στα προσεχή φιλικά της Γουινέας όσο αναρρώνει από έναν μυϊκό τραυματισμό. Ο μέσος της Liverpool, αποκλείστηκε από τα επερχόμενα φιλικά της Γουινέας με την Αλγερία και την Ακτή του Ελεφαντοστού, σύμφωνα με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του.

Ο 27χρονος μέσος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα, παρά το γεγονός ότι έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού. Ο Keita έχει να παίξει με την Liverpool από την νίκη στο Community Shield εναντίον της Manchester City και δεν έχει δηλωθεί στους παίχτες που θα μπορούν να παίξουν στα παιχνίδια τον ομίλων για το Champions League, κάτι που υποδηλώνει ότι δεν αναμένεται σύντομα η επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Σχετικά με τον τραυματισμό του Keita ο Kaba Diawara, μάνατζερ της Γουινέας δήλωσε πριν από δύο εβδομάδες: «Η κατάστασή του δείχνει να βελτιώνεται πιο γρήγορα από το πλάνο τις επιστροφής του. Επιλέξαμε επίτηδες μια ομάδα 24 παικτών για να του δώσουμε την ευκαιρία να είναι παρών στους αγώνες, διότι είναι ένας πολύτιμος παίκτης για εμάς, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Είναι και ο αρχηγός μας.

Παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάστασή του. Πριν από το πρώτο μας παιχνίδι, έχουμε λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες. Υπάρχει περίπτωση να τον έχουμε πίσω μέχρι τότε.»

«Η υγεία του χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και υπήρξαν συχνές επικοινωνίες μεταξύ του παίκτη, της Liverpool και της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Guinea. Το τεχνικό επιτελείο διενήργησε τελική αξιολόγηση», όπως δήλωσε ο προπονητής Kaba Diawara.

Ανήσυχο το προπονητικό team της Γουινέας με τον Naby Keita
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com