Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sean Dyche: «Μικρός ήμουν οπαδός της Liverpool»

Sean Dyche: «Μικρός ήμουν οπαδός της Liverpool»

Ο Sean Dyche, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στο καινούριο podcast «SPORTbible Stories» αποκάλυψε ότι είναι οπαδός της Liverpool και περιέγραψε τον τρόπο, με τον οποίο γνώρισε τον αγαπημένο του παίκτη Kenny Dalglish.

Μετά από 10 χρόνια στο Turf Moor, ο Dyche απολύθηκε από την Burnley τον Απρίλιο και έκτοτε είναι άνεργος. Οι Clarets κατέληξαν να υποβιβαστούν την τελευταία μέρα, χάνοντας από τη Newcastle United, ενώ η Leeds κέρδισε την Brentford.

Ο 51χρονος προπονητής, ο οποίος μεγάλωσε στο Kettering, περίπου 150 μίλια νοτιοανατολικά του Liverpool, παραδέχτηκε ότι υποστήριζε τους Reds από απόσταση, παρακολουθώντας τις ομάδες του Bill Shankly και του Bob Paisley και θαύμαζε τους Kenny Dalglish, Ian Callaghan και Kevin Keegan. Έχει γνωρίσει τους περισσότερους από τους πρώην ήρωές του κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά η συνάντηση του με τον King Kenny παραμένει στο μυαλό του μέχρι σήμερα.

«Ήμουν παιδί της δεκαετίας του εβδομήντα, οπότε υποστήριζα την Liverpool. Γνώρισα τον King Kenny κάτω από τις πιο περίεργες συνθήκες, γιατί προφανώς είμαι άντρας και σε αντιμετωπίζει σαν άντρα στο ποδόσφαιρο».
«Ήταν σε ένα αγώνα εναντίον της Preston, για την Championship, δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί ήταν εκεί, ήταν απλώς εκεί και με χτύπησε στον ώμο και μου είπε: «Ω, εντάξει, η Burnley πάει καλά». Μόλις τον αντίκρισα είπα από μέσα μου: «Είσαι ο King Kenny!», και αυτός συνεχίζει να μου μιλάει και συνεχίζω να σκέφτομαι: «Είσαι ο King Kenny!»…

«Τον συνάντησα άλλη μια φορά όταν ήμουν στο Anfield. Είναι απλώς αυτό το περίεργο που λένε μην συναντάς τους ήρωές σου, αλλά ο Kenny είναι ένας αληθινός θρύλος».

Sean Dyche: «Μικρός ήμουν οπαδός της Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com