Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Reunion με Harvey Elliott στην Εθνική Αγγλίας U21 ο Tyler Morton

Reunion με Harvey Elliott στην Εθνική Αγγλίας U21 ο Tyler Morton

Ο Tyler Morton, ο οποίος απολαμβάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Championship όπου αγωνίζεται δανεικός με την Blackburn, θα συναντήσει τον Harvey Elliott στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας κάτω των 21 ετών αυτόν τον μήνα.

Ο 19χρονος έχει πάρει μέρος σε όλους τους αγώνες της Blackburn, σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, αφού ο Jurgen Klopp πήρε την απόφαση να τον δώσει δανεικό για την περίοδο 2022/23.

Την Blackburn την βρίσκει στην έβδομη θέση στην Championship το διεθνές διάλειμμα του Σεπτεμβρίου, με τον Morton να έχει ξεκινήσει στην αρχική 11άδα των Rovers, τους πέντε τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος.

Και η εντυπωσιακή ατομική του φόρμα, οδήγησε στην κλήση του στην Εθνική ομάδα, με την είδηση να αναδύεται την Κυριακή το απόγευμα. Ο Morton πρόκειται να ενσωματωθεί στην Αγγλία κάτω των 21 ετών, για τους αγώνες τους με την Ιταλία και τη Γερμανία αυτόν τον μήνα.

Η πρόσκληση θα δώσει στον Morton την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι με τον άλλο μέσο της Liverpool Harvey Elliott, ο οποίος είναι επίσης μέλος της τελευταίας ομάδας του Lee Carsley.

Ο Morton αρχικά ήταν μόνο στη λίστα αναμονής, αλλά τώρα του δόθηκε το πράσινο φως να ενταχθεί στην ομάδα αυτή την εβδομάδα.

Συνολικά, υπάρχουν 12 μέλη της πρώτης ομάδας του Klopp που έχουν κληθεί για διεθνείς υποχρεώσεις αυτόν τον μήνα.

Ο γεννημένος στο Wallasey Tyler Morton, έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν την Αγγλία σε επίπεδο κάτω των 20 ετών, κάνοντας το ντεμπούτο του με την Πορτογαλία τον περασμένο Νοέμβριο, πριν εμφανιστεί μαζί της εναντίον της Πολωνίας και της Γερμανίας τον Μάρτιο.

Μπήκε στην πρώτη ομάδα της Liverpool την περασμένη σεζόν, κάνοντας έξι εμφανίσεις σε αρχικό σχήμα, συμπεριλαμβανομένων δύο στο Champions League και μία στη συνάντηση πρωταθλήματος εναντίον της Tottenham τον περασμένο Δεκέμβριο.

Έχοντας χρησιμοποιηθεί στον ρόλο Νο. 6 στις περισσότερες εμφανίσεις του για την πρώτη ομάδα την περασμένη σεζόν, ο Klopp κατέστησε σαφές νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ότι, βλέπει τον ρόλο στο Νο. 8 ως την καλύτερη θέση του Morton για το μέλλον.

Στη συνάντηση της Blackburn εναντίον της Bradford City για το League Cup τον περασμένο μήνα, ο Morton εντυπωσίασε με έναν άγνωστο ρόλο ως σέντερ μπακ, αλλά χρησιμοποιήθηκε στη μεσαία γραμμή σε όλους τους άλλους αγώνες της Rovers.

Ο Morton ήταν μέρος της προετοιμασίας της Liverpool για την τρέχουσα σεζόν, προτού αποφασιστεί ότι, θα επωφεληθεί από τα κανονικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Championship.
Και δεδομένης της κλήσης του στην Εθνική ομάδα, αυτή η απόφαση φαίνεται σίγουρα να αποδίδει καρπούς.

Reunion με Harvey Elliott στην Εθνική Αγγλίας U21 ο Tyler Morton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com