Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barry Lewtas για Oakley Cannonier: «Φέτος θα είναι η χρονιά του»

Barry Lewtas για Oakley Cannonier: «Φέτος θα είναι η χρονιά του»

Ο Oakley Cannonier σκόραρε κατά ριπάς την περασμένη σεζόν, καθώς πέτυχε 28 γκολ για τους Under 18s, γεγονός το οποίο τον οδήγησε, φυσιολογικά, στους Under 21s.

Με τον Layton Stewart να είναι η βασική επιλογή στη θέση του επιθετικού, σε αυτό το επίπεδο, ο Cannonier δεν παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην Premier League 2. Αντίθετα, έχει τις ευκαιρίες του στο UEFA Youth League, τις οποίες αξιοποιεί και με το παραπάνω.

Σκόραρε στη νίκη με 2-1 επί της Napoli την πρώτη αγωνιστική και στη συνέχεια έγινε πρωτοσέλιδο με ένα χατ-τρικ κόντρα στον Ajax μεσοβδόμαδα, δείχνοντας πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει μπροστά από το τέρμα.

Ο προπονητής των Under 21s Barry Lewtas, ο οποίος προπονεί επίσης τους Under 19s στην Ευρώπη, πιστεύει ότι ήρθε η σειρά του Cannonier να κάνει πάταγο φέτος.

«Αυτό το επιπλέον βήμα είναι σίγουρα προς τα πάνω, αλλά βρίσκει τον δρόμο του και είναι πολύ ωραίο», δήλωσε ο Lewtas στην Liverpool Echo.

«Ένιωσα όπως την περασμένη σεζόν όταν οι Jarell Quansah και Billy Koumetio αγωνίστηκαν μαζί ως βασικοί κεντρικοί αμυντικοί, στους under 19s και έδειξαν το ταλέντο τους. Είναι η σειρά του Oakley φέτος».

«Μερικές φορές, όταν ανεβαίνεις επίπεδο, μπορεί να είναι δύσκολο και αυτό ισχύει και για τον Oakley. Προπονείται πολύ καλά, ξέραμε ότι θα παίξει αυτά τα παιχνίδια και πέτυχε πολύ ωραία γκολ. Είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι μαζί του».

Ο Cannonier θα έχει άλλα τέσσερα παιχνίδια για να δείξει τι μπορεί να κάνει στο Youth League, έχοντας μέχρι στιγμής σημειώσει τέσσερα γκολ. Είναι ακόμα μόνο 18 ετών φυσικά και έχει πολύ δρόμο να διανύσει. Η μετάβαση από το ποδόσφαιρο κάτω των 18 ετών στο ποδόσφαιρο κάτω των 21 δεν είναι εύκολη, καθώς η ομάδα των Under 21s τίθεται αντιμέτωπη με μερικές από τις καλύτερες ομάδες νέων στην Ευρώπη.

Ο Cannonier, απέναντι στον Ajax, απέδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα να ανέβει επίπεδο και συνεχίζει να μας δίνει λόγους να ενθουσιαζόμαστε με το ταλέντο του.

Barry Lewtas για Oakley Cannonier: «Φέτος θα είναι η χρονιά του»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com