Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robbie Keane: «Ήθελα να μείνω για όσο το δυνατόν περισσότερο»

Robbie Keane: «Ήθελα να μείνω για όσο το δυνατόν περισσότερο»

Ο Robbie Keane δεν περίμενε ποτέ να επιστρέψει στην Tottenham μετά από μόλις 6 μήνες στη Liverpool, σύμφωνα με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου.

Ο πρώην διεθνής Ιρλανδός επιθετικός πήρε μετεγγραφή στο Anfield το καλοκαίρι του 2008, αφού δημιούργησε μια ισχυρή συνεργασία με τον Dimitar Berbatov τις δύο προηγούμενες σεζόν στους Spurs. Ο Keane πέρασε μόνο έξι μήνες με τη Liverpool πριν επιστρέψει στο γήπεδο του Βόρειου Λονδίνου τον Ιανουάριο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool είπε: «Προφανώς η πρόθεσή μου ήταν να μείνω εκεί (Liverpool) για όσο το δυνατόν περισσότερο. Αλλά στο ποδόσφαιρο όπως ξέρουμε, συμβαίνει συχνά να αλλάζουν τα πράγματα. Φυσικά, θα ήθελα να μείνω λίγο περισσότερο, αλλά δεν ήταν γραφτό. Το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο.

Δεν είμαι από αυτούς τους τύπους που ξυπνούν Σάββατο πρωί, ανυπομονώντας να καθίσουν στον πάγκο. Ήμουν κάποιος που απλώς αγαπούσε το ποδόσφαιρο. Είτε πρόκειται για Κυριακάτικο πρωτάθλημα (ερασιτεχνικό), είτε για τη Liverpool ή την Tottenham, εξακολουθούσα να θέλω να παίζω κάθε παιχνίδι. Ο manager είχε διαφορετικές ιδέες, κάτι που είναι εντάξει και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, ο καθένας έχει τις δικές του ιδέες και το σέβομαι. Αλλά το σκέφτομαι χωρίς λύπη».

Robbie Kean: «Ήθελα να μείνω για όσο το δυνατόν περισσότερο»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com