Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabrizio Romano: «Στόχος της Liverpool ο Moises Caicedo»

Fabrizio Romano: «Στόχος της Liverpool ο Moises Caicedo»

Σύμφωνα με τον πάντοτε έγκυρο Fabrizio Romano, ο Jurgen Klopp ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Moises Caicedo από την Brighton & Hove Albion. Ο 20χρονος μέσος ήταν στα ραντάρ της ομάδας και το φετινό καλοκαίρι, όμως η περίπτωση του δε τελεσφόρησε.

Η μετακίνηση του πρώην πια προπονητή του, Graham Potter στη Chelsea έφεραν στο προσκήνιο φήμες για ενδιαφέρον των μπλε του Λονδίνου για τον ποδοσφαιριστή, όμως σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, τη συγκεκριμένη στιγμή δεν έχει γίνει καν διερευνητική ερώτηση για τον ποδοσφαιριστή από τη Chelsea. Γεγονός που εάν ισχύει, σίγουρα ενισχύει τις πιθανότητες των Reds να βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά στη κούρσα της απόκτησης του Caicedo.

Οι Γλάροι θα έμπαιναν σε διαπραγματεύσεις για τον ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο, εάν η πρόταση που θα ερχόταν θα τους ικανοποιούσε συμπλήρωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Είναι ένα καλό σημάδι για τη Liverpool εάν οι Μπλε του Λονδίνου δεν είναι ζεστοί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, όμως ας μη λησμονούμε πως μια ενδεχόμενη εμπλοκή του Potter στις συζητήσεις ενδεχομένως να γύρει τη πλάστιγγα προς τη Chelsea.

Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα έχουν ως εξής, η Liverpool φέρεται να ενδιαφέρεται ζεστά για τον ποδοσφαιριστή ενώ η Chelsea όχι, συνεπώς αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις τους επερχόμενους μήνες.

Fabrizio Romano: «Στόχος της Liverpool ο Moises Caicedo»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com