Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαψεύδει τους ισχυρισμούς Klopp για Kelleher o coach της Ιρλανδίας

Διαψεύδει τους ισχυρισμούς Klopp για Kelleher o coach της Ιρλανδίας

Ο Caoihmin Kelleher δεν αποκόμισε τον τραυματισμό πού τον ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα ευρισκόμενος με την εθνική Ιρλανδίας, σύμφωνα με τον προπονητή της.

Τα λόγια του Stephen Kenny, του ομοσπονδιακού τεχνικού των «The boys in green», ήρθαν σε αντίθεση με αυτά του Jurgen Klopp, αναφορικά με τον τραυματισμό του νεαρού τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα, ο Klopp έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι το πρόβλημα πού ταλαιπωρεί τη βουβωνική χώρα του Caoihmin και έχει στερήσει την παρουσία του από τη Liverpool τη φετινή σεζόν προέκυψε ενόσω βρισκόταν με την εθνική ομάδα της χώρας του κατά την τελευταία της συγκέντρωση, μετά το τέλος της περσινής σεζόν.

Ο Kenny όμως δεν αποδέχτηκε αυτόν τον ισχυρισμό, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του ενόψει της «μάζωξης» των Ιρλανδών στα πλαίσια του επερχόμενου international break:

«O Δρ. Alan Byrne (γιατρός της Ιρλανδίας) -αυτό είναι το τελευταίο του παιχνίδι-, έχει (καλή) φήμη, έχοντας παράσχει τις υπηρεσίες του σε 200 παιχνίδια της εθνικής ομάδας.»

«Γράφουν πάντα ιατρικές σημειώσεις σε κάθε τραυματισμό, εκτεταμένες ιατρικές σημειώσεις. Δεν έχουμε ιατρικές σημειώσεις για τον Caoihmin από την προηγούμενη μάζωξη της εθνικής.»

«Αν του παρουσιάστηκε ένα μικροπρόβλημα, δεν ήταν εν γνώσει μας. Έπαιξε καλά στο παιχνίδι, εξαιρετικά καλά. Προχωράμε όλοι.»

«Είναι ένα από αυτά τα πράγματα, προφανώς τραυματίστηκε στην προπόνηση (της Liverpool) όταν επέστρεψε και ήταν κάτι ατυχές. Πιστεύω ότι κοντεύει να επιστρέψει και προοδεύει καλά.»

Kelleher και Klopp πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Carabao Cup.
Kelleher και Klopp πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com