Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino: «Έχω εξελιχθεί ως παίκτης»

Firmino: «Έχω εξελιχθεί ως παίκτης»

Ο Bobby Firmino μιλώντας σε νέα του συνέντευξη στη Liverpool ECHO, αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στις προσωπικές του εμφανίσεις, τη φετινή σεζόν και τον Jürgen Klopp.

Ο Bobby ρωτήθηκε αν νιώθει άγχος ενόψει του Μουντιάλ:

“ Ήμουν πάντα θετικός άνθρωπος. Φυσικά και στεναχωριόμουν που δεν ήμουν μέρος των προηγούμενων κλήσεων, υπήρχαν απρόβλεπτα πράγματα όπως τραυματισμοί. ”

“ Ο Tite είναι αυτός που θεωρεί με ποιον ανταγωνίζομαι για μια θέση, δεν θα το κρίνω εγώ. ”

“ Η πρώτη μου σκέψη είναι να είμαι εκεί. Θα έχω άγχος γι’ αυτό, ελπίζω να με καλέσουν, καθώς αυτό είναι το αντικείμενο που εργάζομαι σκληρά και όπου θέλω να είμαι. ”

Για τις εμφανίσεις του:

“ Είμαι χαρούμενος που έφτασα το ορόσημο των 100 γκολ με τη φανέλα της Liverpool, εκπροσωπώντας έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Έχω εξελιχθεί. Είχα μερικούς τραυματισμούς που με κράτησαν πίσω την περασμένη σεζόν. ”

“ Δόξα τω Θεώ που επέστρεψα αυτή τη σεζόν, νιώθω καλά, με μεγάλο κίνητρο για τους επερχόμενους αγώνες και τις διοργανώσεις στις οποίους αγωνιζόμαστε. ”

“ Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά εδώ [στη Liverpool], αυτό έκανα. Φυσικά, ονειρεύομαι να είμαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. ”

Για τη φετινή σεζόν πρόσθεσε:

“ Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν, είχαμε μερικές ήττες και τρεις ισοπαλίες, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Δεν μπορούμε να χάσουμε τον ενθουσιασμό μας ή να αφήσουμε το κεφάλι μας να κατεβαίνει. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες στην ομάδα μας.”

“ Εμπιστευόμαστε στον χαρακτήρα και τις δυνατότητές μας. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας για να μην τα επαναλάβουμε σε μελλοντικά παιχνίδια. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. ”

Για τον Klopp:

“ Το να τον έχουμε μαζί μας είναι καταπληκτικό. Δεν σταματά ποτέ να μου δίνει συμβουλές. Είναι μια τεράστια πατρική φιγούρα για μένα εδώ στη Liverpool. Είμαι τόσο ευγνώμων που παίζω υπό από έναν σπουδαίο ηγέτη και με προπονεί. ”

“ Τον ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα. Θα είμαι πάντα πολύ φιλόφρων για όλα όσα έχει κάνει για μένα και για τον σύλλογο. ”

Bobby Firmino και Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com