Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arthur, Carvalho και Phillips αγωνίστηκαν με την U21

Arthur, Carvalho και Phillips αγωνίστηκαν με την U21

Μπορεί η πρώτη ομάδα της Liverpool να μην αγωνίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως παίκτες, όπως ο Arthur Melo δεν μπορούσαν να πάρουν λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους.

Τόσο ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος, όσο και οι Fabio Carvalho και Nat Phillips ξεκίνησαν βασικοί στην επικράτηση της Under 21 επί της αντίστοιχης της Leicester με 0-1 εκτός έδρας.

Η Under 21 είδε το αήττητο σερί της στην Premier League 2 να επεκτείνεται στους πέντε αγώνες, πανηγυρίζοντας το διπλό, χάρη στο τέρμα του Layton Stewart στο πρώτο ημίχρονο της συνάντησης.

Το σύνολο του Barry Lewtas είχε το έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, καθώς και τις καλύτερες ευκαιρίες, με μεγαλύτερη όλων, το πέναλτι, στο οποίο αστόχησε ο Stewart στο δεύτερο μέρος.

Ο Lewtas δήλωσε για τη συμμετοχή των τριών παικτών:

“ Είναι κορυφαίοι επαγγελματίες. Προσθέτουν πολλά στην ομάδα μας, όχι μόνο όσον αφορά την απόδοσή μας, αλλά τα νεαρά παιδιά μας μπορούν να δουν πώς μοιάζει η ελίτ. ”

“ Δίνεται στους παίκτες η ευκαιρία αν χρειάζονται λεπτά να μπουν και να παίξουν μερικά λεπτά και να παίξουν με τον τρόπο που παίζουμε εμείς. Ήταν πραγματικά καλό. Λειτουργεί και με τους δύο τρόπους. Μπορούμε να τους δώσουμε μερικά λεπτά, αλλά μπορούν να μας δείξουν τον επαγγελματισμό τους και γιατί βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. ”

Η σύνθεση:

Davies, Mabaya, Phillips, Jonas, Chambers, Bajcetic (Stephenson, 90), Arthur, Clark (Norris, 82), Carvalho, Stewart (Blair, 82), Cain (Corness, 90).

Arthur, Carvalho και Phillips πήραν χρόνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com