Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sander Westerveld: «Προτιμώ να μην ξεκινάει βασικός ο Darwin Nunez»

Sander Westerveld: «Προτιμώ να μην ξεκινάει βασικός ο Darwin Nunez»

Ο πρώην τερματοφύλακας της Liverpool Sander Westerveld έδωσε συνέντευξη στο skysports και εξήγησε γιατί προτιμάει τον Darwin Nunez να έρχεται από τον πάγκο στα παιχνίδια, παρά να είναι βασικός τώρα στην αρχή του με την ομάδα της Liverpool και επίσης αποκαλύπτει πως ο Klopp προσπαθεί να αναπτύξει τον Ουρουγουανό.

Ο πρώην παίκτης της Benfica, ήρθε στους Reds το καλοκαίρι και ξεκίνησε εντυπωσιακά σκοράροντας δύο φορές και μοιράζοντας και μια ασσίστ στα πρώτα του δύο επίσημα παιχνίδια με την ομάδα. Ο 23χρονος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ντεμπούτο του στο Anfield μετά από μια αψιμαχία που είχε με τον Joachim Andersen, τον κουτούλησε στο μέτωπο.

Αλλά ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Liverpool πιστεύει ότι είναι ένας ποιοτικός παίχτης όπως μας λέει παρακάτω.

«Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή της σεζόν που ήρθε από τον πάγκο στο τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού έκανε μεγάλη αίσθηση στο γήπεδο» είπε ο Westerveld στο skysports.

Και συνέχισε λέγοντας:
«Θυμάμαι στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν που ερχόταν από τον πάγκο ήταν πολύ καλύτερος από αυτά που ξεκίνησε βασικός. Αν μια ομάδα διαθέτει ένα τέτοιο παίχτη, πρέπει να τον κρατάει για το τελευταίο μισάωρο του αγώνα. Ειδικά στο Anfield θα είναι άσσος στο μανίκι του Klopp εάν το κάνει. Μέχρι να δέσει με την ομάδα και να ξεκινάει βασικός. Ξέρω ότι τον δουλεύουν στις προπονήσεις για να μπορέσει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του κλάμπ.»

Με την Liverpol να διαθέτει το πόσο των 64 εκατομμύριων λιρών για την απόκτησή του, πολλοί φαντάζονταν ότι θα ξεκινούσε βασικός τα παιχνίδια. Αλλά και πάλι ο Klopp προτιμάει να ξεκινήσει παίχτες που ξέρει και τον ξέρουν πως θέλει να αγωνίζεται η ομάδα. Σίγουρα δεν υπάρχουν πολύ προπονητές παγκόσμιου φήμης σαν το Jürgen Klopp, οπότε μένει να δούμε τον Darwin Nunes υπό τις πινελιές του coach.

Sander Westerveld: «Προτιμώ να μην ξεκινάει βασικός ο Darwin Nunez»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com