Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Owen Hargreaves: «Σαν τον Steven Gerrard ο Jude Bellingham»

Owen Hargreaves: «Σαν τον Steven Gerrard ο Jude Bellingham»

Ο πρώην διεθνής Άγγλος μέσος & νυν αναλυτής στην τηλεόραση Owen Hargreaves, έκανε μία σύγκριση του Jude Bellingham, με τον θρυλικό Αρχηγό των Reds, Steven Gerrard.

Ο Jude Bellingham έχει συνδέσει έντονα το όνομα του με την Liverpool τα τελευταία δύο καλοκαίρια. Ο 19χρονος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι απέναντι στη City τη Τετάρτη το βράδυ και σκόραρε και το μοναδικό γκολ για τους κιτρινόμαυρους.

Η Liverpool δεν προχώρησε τελικά στο να τον αποκτήσει το καλοκαίρι που πέρασε, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το κάνει τον Γενάρη.

Ο αναλυτής Owen Hargreaves σύγκρινε τον Bellingham με τον θρύλο της ομάδας του Λίβερπουλ Steven Gerrard.

«O Bellingham έχει τη φυσική κατάσταση του Steven Gerrard, μπορεί να γίνει επιθετικός, να μοιράσει τη μπάλα, να τρέξει για να καλύψει και επιπλέον να τριπλάρει. Αυτός είναι ο τύπος παίχτη που τα κάνει όλα στο γήπεδο.» Είπε ο Hargreaves στο Btsport.

Και συνέχισε:

«H ψυχραιμία, ηρεμία και η κομψότητα που έχει στο παιχνίδι του είναι μεγάλου επιπέδου. Είναι ένας αμυντικός μέσος που σκοράρει και ο προπονητής μπορεί να τον ανεβάσει πιο ψηλά στο χορτάρι για να πάρει αυτό που θέλει. Αυτός ο παίχτης είναι πολυεργαλειο και σίγουρα θα βοηθήσει τη Liverpool.»

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν τα σενάρια περί απόκτησης του θα γίνουν πραγματικότητα.

Owen Hargreaves: «Σαν τον Steven Gerrard ο Jude Bellingham»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com