Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απογοητευμένος με τη παρουσία Melo στη προπόνηση ο Klopp (?)

Απογοητευμένος με τη παρουσία Melo στη προπόνηση ο Klopp (?)

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Jurgen Klopp εμφανίζεται απογοητευμένος από τη παρουσία του πιο πρόσφατου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, Arthur Melo. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά μέχρι και για σκέψεις τερματισμού του δανεισμού του Βραζιλιάνου μέσου τον Ιανουάριο.

Ο πρώην παίχτης μεταξύ άλλων των Barcelona και Juventus, είναι αλήθεια πως χαρακτηρίστηκε ως μία κίνηση πανικού τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών του καλοκαιριού, αλλά με μόλις ένα διάστημα 2 εβδομάδων να έχουν παρέλθει από την έλευση του στο AXA Training Center, κρίνεται απίθανο να έχει παρθεί μία τέτοια απόφαση από τον Klopp και το επιτελείο του.

Ο Arthur ήρθε στην ομάδα του Merseyside ως δανεικός, για να βοηθήσει μετά τις συνεχόμενες ατυχίες με τους τραυματισμούς που εμφανίστηκαν στη μεσαία γραμμή, με τη Liverpool να διατηρεί μη υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 37,5 εκ. ευρώ.

Ο 26χρονος μέσος βρίσκεται μπροστά σε μία νέα πρόκληση για τη καριέρα του, καθώς δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Αγγλία και η μηχανή αναζήτησης ποδοσφαιριστών της Liverpool σπανίως λαθεύει στις επιλογές της, όπως μας έχει αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια. Συνεπώς, είναι πολύ δύσκολο να έχει ήδη προεξοφληθεί το μέλλον του με τους Reds.

Εξάλλου, ακόμα και τα μεγαλύτερα πλέον ονόματα της Liverpool, όταν ήρθαν στην ομάδα χρειάστηκαν χρόνο να προσαρμοστούν στις ανάγκες και τα θέλω του Klopp, οπότε είναι μάλλον απίθανο να βγήκαν ασφαλή συμπεράσματα σε μόλις 2 εβδομάδες.

Απογοητευμένος με τη παρουσία Melo στη προπόνηση ο Klopp (?)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com