Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν η απάντηση που θέλαμε να δώσουμε»

Klopp: «Ήταν η απάντηση που θέλαμε να δώσουμε»

Την απάντηση που έψαχνε και ήθελε να δώσει, βρήκε η Liverpool με τη νίκη επί του Ajax, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε για τη νίκη:

“ Καταλάβαμε τι έπρεπε να κάνουμε απόψε – έπρεπε να έχουμε μια εντελώς διαφορετική αλλαγή στο παιχνίδι και τα αγόρια το έκαναν αυτό. Ήταν η απάντηση που θέλαμε να δώσουμε. ”

“ Το πρέσινγκ ήταν πολύ καλύτερο απόψε – ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να το συνεχίσουμε γιατί ήταν πολύ έντονο. ”

“ Κάναμε πολλά καλά πράγματα απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο. Πετύχαμε το πρώτο γκολ και έπρεπε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ, ειδικά από στημένες φάσεις. ”

“ Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είναι ένα πρώτο βήμα, ένα πολύ σημαντικό βήμα. Τώρα έχουμε ένα περίεργο διάλειμμα και αρκετά μεγάλο. Η Brighton μας περιμένει αμέσως μετά. ”

Για το γκολ του Ajax πρόσθεσε:

“ Τι σουτ ήταν αυτό από τον Kudus. ”

“ Θα πρέπει να το δω ξανά – δεν μπορείς να αποφύγεις όλες τις μπαλιές στην πλάτη της άμυνας – θα συμβαίνει πάντα – απλά δεν δεχόμαστε συνέχεια γκολ – σημασία έχει να μπορούμε να επιστρέφουμε στο πλάνο μας, αφού έχουμε δεχθεί μια ευκαιρία και αυτό κάναμε απόψε. ”

Για τις επιθέσεις του Ajax:

“ Πρέπει να το παρακολουθήσω ξανά. Νομίζω ότι το αντιμετωπίσαμε πολύ καλά, σε αυτήν την κατάσταση (1-1) όχι, αλλά αυτό θα συμβαίνει πάντα στο ποδόσφαιρο. Εάν ο Ali πρέπει να κάνει μια απόκρουση, τότε κάτι πήγε στραβά εκ των προτέρων. ”

“ Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για μικρές λεπτομέρειες, αλλά για εμάς δεν είναι τόσο σημαντικό, γιατί αν είναι να παραχωρήσουμε μια ευκαιρία, κάτι που μπορεί πάντα να συμβεί και μετά να επιστρέψουμε στον ρυθμό μας, τα πράγματα είναι όπως θα έπρεπε να είναι. ”

Για το γκολ του Joel Matip:

“ Είναι μεγάλο γκολ από τον Joel απόψε. Δεν είμαστε επιλεκτικοί – χρειαζόμασταν μια απάντηση και πραγματικά πιστεύω ότι τα αγόρια το έδειξαν αυτό απόψε. ”

“ Ήταν και ένας ωραίος πανηγυρισμός και έδειξε όλα όσα ήθελαν τα παιδιά. Τώρα έχουμε ένα περίεργο διάλειμμα, οπότε πρέπει να ελπίζουμε και να προσευχόμαστε να επιστρέψουν υγιείς όλοι. ”

Για τη σημασία της νίκης:

“ Είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. ”

“ Για απόψε ήταν εντάξει, αλλά ξέρουμε ότι δεν ήταν κάτι παραπάνω από ένα πρώτο βήμα. ”

Για την απόδοση της ομάδας:

“ Όλοι ξέρουν τι πήγε στραβά στη Νάπολη. Απόψε η απόδοση μας δεν ήταν καν κοντά στο τέλειο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να πάμε ξανά και να συνεχίσουμε. Ήταν πολύ έντονο παιχνίδι. ”

“ Νομίζω ότι αν συνδυάσεις τα δύο παιχνίδια, με τη Napoli και απόψε, δεν θα καταλάβεις ότι είμαστε η ίδια ομάδα. ”

“ Έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί, είχαμε τεράστιες ευκαιρίες – δεν μπορείς να παίξεις πολύ καλύτερα, για να φτιάξεις μια  ευκαιρία σαν του Darwin. Ήταν η σωστή αντίδραση. ”

“ Τα παιδιά δεν έγιναν κακοί παίκτες από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά έπρεπε να δείξουμε ότι κατανοούσαμε τα ζητήματα μας και τα αγόρια το έκαναν αυτό. ”

“ Η αντίδραση ήταν εντάξει. Ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Είδατε περισσότερη επιθετικότητα μετά το ημίχρονο. Αλλά τα πήγαμε πολύ καλά με γρήγορες στημένες φάσεις που προσπαθήσαμε να κάνουμε τις ένα πλεονέκτημα για εμάς. ”

“ Ο χαρακτήρας που δείξαμε είναι το πιο σημαντικό πράγμα, αλλά κανείς δεν θα παρασυρθεί απόψε. Είναι πιο πολύ ανακούφιση. Δείξαμε σε εμάς και στον έξω κόσμο ότι αντιδράσαμε. Είχαμε ένα πρόβλημα και θέλαμε να το λύσουμε. ”

Για τις στημένες φάσεις της ομάδας:

“ Είμαι έκπληκτος που δεν σκοράραμε νωρίτερα από στημένη φάση. Ήμασταν απειλή από όλες. Το πρόσωπο του Joel έδειξε πώς νιώθαμε όλοι. ”

Η Liverpool πήρε τη δίκαιη νίκη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com