Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Van der Vaart θεωρεί υπερτιμημένους τους Henderson, Milner & Gomez

Ο Van der Vaart θεωρεί υπερτιμημένους τους Henderson, Milner & Gomez

Ο Rafael van der Vaart είναι ο πιο πρόσφατος σχολιαστής, που θέτει ερωτηματικά για τον αρχηγό των Κόκκινων, υποδηλώνοντας ότι ο Άγγλος, ο Joe Gomez και ο James Milner είναι όλοι μέσοι παίκτες.

Η ποιότητα του Jordan Henderson έχει δεχτεί συχνά κριτική, δεδομένης της εγγύτητας του μέσου με παίκτες παγκόσμιας κλάσης στην ομάδα της Liverpool.

«Νομίζω ότι έχουμε τυφλωθεί λίγο. Ξαφνικά πιστεύουμε ότι ο Jordan Henderson είναι ένας εκπληκτικός παίκτης», είπε ο πρώην παίκτης της Totttenham στο VI.NL (μέσω HITC). «Είναι ένας πολύ φυσιολογικός παίκτης. Ο James Milner είναι επίσης πολύ φυσιολογικός παίκτης. Ο Joe Gomez ομοίως είναι ένας πολύ κανονικός παίκτης.»

Αν και μπορούμε να πούμε πως, σε τεχνικό επίπεδο ο πρώην μέσος της Sunderland ανταγωνίζεται τους Fabinho και Thiago Alcantara, είναι άδικο να χαρακτηρίζεται ότι ήταν κάθε άλλο παρά ένας παίκτης αξίας για τον Jurgen Klopp.

Σηκώνοντας τόσο τον τίτλο της Premier League όσο και του Champions League –ανάμεσα σε πολλούς άλλους τίτλους– το πρώτο είναι κάτι που δεν είχε καταφέρει αρχηγός της Liverpool για τρεις δεκαετίες και είναι ξεκάθαρο ότι ο Άγγλος διεθνής, είχε κάτι περισσότερο από τον πρώτο λόγο για την επιτυχία των Reds στο γήπεδο.

Παρομοίως, η κριτική που στοχεύει στον Gomez ως σέντερ μπακ συνεργάτη του Virgil van Dijk και στον James Milner που για να είμαστε δίκαιοι, είναι τώρα 36 ετών. Στις καλές του μέρες, ο πρώτος είναι ένας κεντρικός αμυντικός που θεωρείται από τον Klopp αξιόπιστος (όσο κι αυτό αμφισβητήθηκε έντονα στο πρόσφατο παιχνίδι με την Napoli), ενώ ο James Milner ήταν άλλος ένας βασικός μέσος και μια ευέλικτη επιλογή που τον χρειαζόταν ο Klopp μετά την μετεγγραφή του από τη Manchester City.

Ο Van der Vaart θεωρεί υπερτιμημένους τους Henderson, Milner & Gomez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com