Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημο: Αναβλήθηκε το Chelsea – Liverpool

Επίσημο: Αναβλήθηκε το Chelsea – Liverpool

Επίσημη είναι πλέον η αναβολή στο προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή παιχνίδι της Liverpool με την Chelsea στο Stamford Bridge για την 8η αγωνιστική, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Premier League!

Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όμως η αναμέτρηση των Reds δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί, διότι δεν θα υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί διαθέσιμοι το απόγευμα της Κυριακής στο Λονδίνο, λόγω της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ που θα πραγματοποιηθεί μια ημέρα αργότερα.

Μαζί με το παιχνίδι της Liverpool αναβλήθηκε και το Manchester United – Leeds, ενώ δεν θα διεξαχθεί ούτε το Brighton – Crystal Palace (λόγω όμως του ότι δεν θα υπάρχουν τρένα από και προς το Brighton το Σαββατοκύριακο).

Μετά την αναβολή του αγώνα με τους Μπλε του Λονδίνου, η ομάδα του Klopp θα παραμείνει χωρίς επίσημο αγώνα για 17 ολόκληρες μέρες, λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες και θα επιστρέψουν στη δράση την 1η Οκτωβρίου εναντίον της Brighton.

Τόσο ο αγώνας με την Chelsea, όσο και εκείνος με την Wolves που επίσης αναβλήθηκε, αναμένεται να διεξαχθούν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, δηλαδή με το νέο έτος.

Αναβολή στον αγώνα με την Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com