Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με 24 παίχτες στην αποστολή του πετάει για το Liverpool ο Ajax

Με 24 παίχτες στην αποστολή του πετάει για το Liverpool ο Ajax

Ο Ajax επιβεβαίωσε μια ομάδα 24 παικτών που ταξιδεύει στο Liverpool, για τη αναμέτρηση του ομίλου για το Champions League, το βράδυ της Τρίτης, με μόνο έναν τραυματισμό στην πρώτη ομάδα.

Οι Reds επιστρέφουν στη δράση μετά από ένα επιβεβλημένο διάλειμμα το Σαββατοκύριακο λόγω του πένθους για την βασίλισσα και έρχονται αντιμέτωποι με την ομάδα του Ajax, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας κερδίσει τα τελευταία επτά παιχνίδια τους.

Αυτό περιελάμβανε την νίκη με 4-0 επί της Rangers στο πρώτο παιχνίδι του Ομίλου Α την περασμένη εβδομάδα και ακολούθησε ακόμη ένα εντυπωσιακό 5-0 επί της SC Heerenveen, για το πρωτάθλημα της Eredivisie το βράδυ του Σαββάτου.

Σε αντίθεση με τον Jurgen Klopp, ο προπονητής του Άγιαξ Alfred Schreuder, έχει λίγα προβλήματα τραυματισμών να αντιμετωπίσει σε αυτό το στάδιο της σεζόν, με τον αριστερό μπακ Owen Wijnda να είναι ο μόνος αξιοσημείωτος απών από την ομάδα που ταξιδεύει στο Merseyside.

Ο Wijnda ξεκίνησε τα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν, δίνοντας δύο ασίστ στην ήττα με 5-3 από την PSV Eindhoven για το κύπελο Johan Cruyff, αλλά έκτοτε παραμένει εκτός εντεκάδας. Ο Daley Blind έχει καλύψει την θέση του αριστερού μπακ ερήμην του Wijndal, με τον πρώην παίκτη της Manchester Utd να αναμένεται να κρατήσει τη θέση του για το παιχνίδι στο Anfield.

Διαφορετικά, είναι μια πλήρης ομάδα για τον Schreuder, ο οποίος κάλεσε από την Jong Ajax (β’ομαδα), των 18χρονο μέσο ​​Kristian Hlynsson, μεταξύ των 24 παικτών για να πετάξει.

Οι Dusan Tadic, Steven Bergwijn, Jurrien Timber, Remko Pasveer, Calvin Bassey, Devyne Rensch, Edson Alvarez, Mohammed Kudus και Kenneth Taylor συμμετέχουν και είναι πιθανό να ξεκινήσουν.

Μεταξύ των παιχτών που έχουν παίξει στην Premier League και βρίσκονται στην ομάδα του Ajax μαζί με τον Blind, είναι ο Tadic και ο Bergwijn – που έπαιξαν με την United, την Southampton και την Totttenham αντίστοιχα – μαζί του είναι και το πρώην δίδυμο της Everton, Maarten Stekelenburg και Davy Klaassen

Ο Klaassen άνοιξε το σκορ στη νίκη με 5-0 επί της Heerenveen το Σαββατοκύριακο και θα διεκδικήσει με τον Steven Bergwijn μια θέση στην αρχική ενδεκάδα την Τρίτη.

Άλλα αξιοσημείωτα ονόματα στην ομάδα είναι ο Ολλανδός επιθετικός Brian Brobbey, που επέστρεψε στον Ajax μετά από ένα σύντομο πέρασμα με τη RB Leipzig, ο πρώην επιθετικός της Monaco και της Sevilla, Lucas Ocampos και ο πρώην μέσος της Hoffenheim Florian Grillitsch, του οποίου το όνομα συνδέθηκε με τους Κόκκινους, την πρόσφατη μετεγγραφική περίοδο.

Τερματοφύλακες: Pasveer, Stekelenburg, Gorter

Αμυντικοί: Timber, Bassey, Kaplan, Rensch, Blind, Sanchez, Magallan

Μέσοι: Alvarez, Klaassen, Taylor, Berghuis, Grillitsch, Regeer, Baas, Hlynsson

Επιθετικοί: Tadic, Kudus, Bergwijn, Brobbey, Ocampos, Lucca

Με 24 παίχτες στην αποστολή του πετάει για το Liverpool ο Ajax
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com