Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Οι αποφάσεις των διαιτητών μας στοίχισαν τον τίτλο της PL πέρυσι»

Klopp: «Οι αποφάσεις των διαιτητών μας στοίχισαν τον τίτλο της PL πέρυσι»

Ο manager των Reds Jurgen Klopp ισχυρίζεται ότι «οι κραυγαλέες διαιτητικές αποφάσεις» κόστισαν στη Liverpool τον τίτλο της Premier League πέρυσι.

Η Liverpool έχασε τον τίτλο της Premier League από την Manchester City για μόλις έναν βαθμό πέρυσι, με πολλές αποφάσεις των διαιτητών να συμβάλλουν στη μοίρα της Liverpool.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν από τη City. Το άξιζαν όπως το αξίζαμε εμείς», είπε ο Klopp σε συνέντευξή του στο Sport 1.

«Μερικά παράξενα πράγματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, οπότε σκεφτόμουν στο τέλος της ημέρας, ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι καθοριστικό στο τέλος.
Και μετά το ξεχνάς ξανά και δεν το σκέφτεσαι. Υπήρχαν πραγματικά κραυγαλέες διαιτητικές αποφάσεις εναντίον μας. Συνεχίζεις να σκέφτεσαι, τι μας πήγε υπέρ; Εντελώς χωρίς να φοράω κόκκινα γυαλιά. Ήμασταν τυχεροί μια φορά που δεν έδωσαν πέναλτι εναντίον μας. Ήμασταν όμως ήδη μπροστά με 2-0. Διαφορετικά… τίποτα.

Και υπέρ μας; Καθαρά πέναλτι στο χάντμπολ των αντιπάλων, πέναλτι δεν δίνονται. Καθαρές κόκκινες κάρτες δεν δόθηκαν σε αντιπάλους μας. Αυτό προκύπτει αυτή τη στιγμή. Είναι ανθρώπινο λοιπόν να τα σκεφτείς για μια στιγμή. Αλλά δεν μπορώ να μην το πω, το κουβαλάω μέσα μου για πολύ καιρό.

Και μπορώ να πω πως δεν θα ένιωθα κάτι διαφορετικό αν είχα γίνει πρωταθλητής και είχα κερδίσει το Champions League για δεύτερη φορά».

Klopp: «Οι αποφάσεις των διαιτητών μας στοίχισαν τον τίτλο της PL πέρυσι»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com