Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neymar: «Ο van Dijk είναι ο πιο ισχυρός & έξυπνος, όχι ο πιο σκληρός»

Neymar: «Ο van Dijk είναι ο πιο ισχυρός & έξυπνος, όχι ο πιο σκληρός»

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Neymar Jr επαίνεσε τον αμυντικό των Κόκκινων Van Dijk, αλλά δεν τον χαρακτήρισε ως τον πιο σκληρό που έχει αντιμετωπίσει ποτέ.

Ο Neymar Jr μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι να παίζεις κόντρα στον «ισχυρό και έξυπνο» Virgil van Dijk.

Ο Van Dijk, έχει να αντιμετωπίσει κριτική για πτώση στην απόδοση του, που συνέπεσε με μια σειρά από ήττες για τους Reds. Το βράδυ της Τετάρτης, ο Ολλανδός ήταν μέρος της Κόκκινης αμυντικής γραμμής που εκτέθηκε στη Napoli, καθώς την κέρδισε με 4-1 στον εναρκτήριο αγώνα των ομίλων του Champions League.

Ωστόσο, ο 31χρονος έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του ως ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς από τότε που εντάχθηκε για 75 εκατομμύρια λίρες τον Ιανουάριο του 2018, το οποίο ήταν ένα ποσό ρεκόρ τότε για έναν αμυντικό.

Και ο νυν εξτρέμ της Paris Saint-Germain, Neymar Jr εξήγησε ακριβώς γιατί είναι τόσο δύσκολο να παίξεις εναντίον του αμυντικού των Reds.

«Το να παίζεις εναντίον του Van Dijk είναι δύσκολο γιατί ως σέντερ μπακ, είναι τόσο δυνατός όσο και έξυπνος», είπε ο Neymar Jr στο DAZN Canada.

«Ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να σε κλείσει και πότε να πάει για τάκλιν. Αυτό το κάνει πιο δύσκολο. Είναι έξυπνος. Είναι πιο δύσκολο να παίζεις απέναντι σε έξυπνους σέντερ μπακ. Δεν κάνουν λάθη».

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος σταρ επέλεξε τον Kyle Walker της Manchester City ως τον πιο σκληρό αμυντικό που έχει αντιμετωπίσει και όχι τον Van Dijk. Ο Neymar Jr χαρακτήρισε τον Άγγλο διεθνή ως «γρήγορο, μυώδη και έξυπνο».

Neymar: «Ο van Dijk είναι ο πιο ισχυρός & έξυπνος, όχι ο πιο σκληρός»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com