Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε δύο μέσους εστιάζει ο Steve Nicol για το πρόβλημα της Liverpool

Σε δύο μέσους εστιάζει ο Steve Nicol για το πρόβλημα της Liverpool

Ο θρύλος της Liverpool Steve Nicol, πιστεύει ότι δύο χαφ είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνοι για το κακό ξεκίνημα των Reds στη σεζόν της Premier League.

Το πρώτο όνομα που ανέφερε σε μια συνέντευξη στο ESPN FC δεν θα αποτελέσει έκπληξη για τους οπαδούς της Liverpool και είναι του ​​James Milner. Ο Nicol ισχυρίζεται ότι η Liverpool έδωσε στον Milner ένα χρόνο συμβόλαιο «βασικά για να μπορέσει να ξεκουράσει άλλους παίκτες και να παιζει για μισή ώρα.»

«Γι’ αυτό υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο James Milner και γι’ αυτό του ζήτησαν να κάνει. Δεν υπήρχε συμφωνία για να «παίξει βασικός στα παιχνίδια της σεζόν».

Απογοητευτικό από την οπτική γωνία ορισμένων οπαδών της Liverpool, ο Milner έχει ήδη κάνει 7 εμφανίσεις στη Liverpool σε όλα τα ματς της Premier League και το Champions League αυτή τη σεζόν. Το δικό του κακό ξεκίνημα στη σεζόν ίσως να ανάγκασε τη Liverpool, να μπουν στον πειρασμό να δανειστούν τον Arthur Melo στο Merseyside, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Ο δεύτερος μέσος πού ανέφερε ότι συνέβαλε επίσης στις αποτυχίες του συλλόγου, μπορεί να έκπληξη σε αρκετούς. Ο νεαρός Harvey Elliott ήταν ένα από τα λίγα λαμπερά φώτα των Reds αυτή τη σεζόν, αλλά ο Nicol πιστεύει ότι υπάρχει υπερβολική πίεση στον «πρωτάρη» για να τους προσφέρει.

Ο Nicol υποστήριξε «αυτός ο τύπος [Elliott] μαθαίνει τώρα και έτσι όταν έχετε δύο από τους μέσους σας στη θέση που βρίσκονται, έναν χωρίς εμπειρία και έναν με πολύ μεγάλη εμπειρία [Milner], τότε το μηχανοστάσιο θα βρεθεί σε μπελάδες»

Ευτυχώς για τους οπαδούς της Liverpool, οι ανησυχίες που έχουν για τη μεσαία γραμμή τους θα μπορούσαν σύντομα να εκτονωθούν. Ο Thiago Alcantara επέστρεψε την Τετάρτη κατά την ήττα της Liverpool με 4-1 από τη Napoli για να παίξει το τελευταίο μισάωρο. Σε μια απελπισμένη νύχτα για τον Jurgen Klopp, η επιστροφή του Thiago του προσφέρει μια ανάσα ελπίδας για να προχωρήσει.
Αλλά οι εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν υποδηλώνουν ότι οι Reds θα συνεχίσουν να αγωνιούν αν συνεχίσουν να ξεκινούν μαζί τον Elliott και τον Milner στη μεσαία γραμμή.

Σε δύο μέσους εστιάζει ο Steve Nicol για το πρόβλημα της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com