Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ben Jacobs: «Δεν έχει χάσει τα αποδυτήρια ο Jurgen Klopp»

Ben Jacobs: «Δεν έχει χάσει τα αποδυτήρια ο Jurgen Klopp»

Ο δημοσιογράφος Ben Jacobs απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι ο Jürgen Klopp έχασε την πίστη των παικτών, καθώς η ομάδα συνεχίζει να δυσκολεύεται αυτή τη σεζόν.

Οι Reds ξεκίνησαν άσχημα την χρονιά και έχουν κερδίσει μόλις δύο από τα έξι παιχνίδια τους στην Premier League μέχρι στιγμής και υπέστησαν μια ντροπιαστική ήττα από τη Napoli στο Champions League την Τετάρτη.

Μερικοί αμφισβήτησαν το body language και την επιθυμία που έδειξαν οι παίκτες του Klopp τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά ο Jacobs πιστεύει ότι υπάρχει «πολύ καλή οικοδόμηση στη Liverpool», καθώς η ομάδα του Anfield προσαρμόζεται χωρίς τον Sadio Mane και ο Γερμανός προσπαθεί να ενσωματώσει τον επιθετικό των 64 εκατομμυρίων λιρών, Darwin Nunez.

«Ο Klopp θεωρείται ως αναπόσπαστο κομμάτι, είναι ξεκάθαρο μέρος του μεταγραφικού μηχανισμού της ιδιοκτησιακής δομής και δεν έχει χάσει τους παίκτες», είπε στο Done Deal Show (μέσω του This Is Futbol). «Υπάρχει μια εκτίμηση στη Liverpool ότι έχουν χτυπηθεί σκληρά από τραυματισμούς και είναι σε μια μικρή μεταβατική φάση.»

«Έχουν χάσει τον Sadio Mane, μπήκε ο Darein Nunez και ένας νεαρός που έπαιξε καλά παιχνίδια όπως ο Fabio Carvalho, που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός, έχεις τον [Luis] Diaz που πιστεύω ότι θα είναι φανταστικός παίκτης αυτή την σεζόν. Έπαιξε μόνο 13 φορές την περασμένη σεζόν, σκόραρε 4 γκολ και έπαιξε 6 παιχνίδια αυτή τη σεζόν, πέτυχε 3 γκολ, οπότε υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν στη Liverpool».

Είναι σαφές ότι οι Merseysiders δεν ήταν στα καλύτερά τους τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά το να υποδηλώνει κανείς ότι οι παίκτες έχουν χάσει την πίστη τους στον Klopp είναι αστείο. Ο πρώην προπονητής της Borussia Dortmund έχει επαναφέρει τις μέρες δόξας στη Liverpool από την άφιξή του το 2015 και πλέον έχει κερδίσει κάθε σημαντικό τρόπαιο με τον σύλλογο.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι βιώνουμε κάποια μεταβατική περίοδο αυτή τη στιγμή, κάτι που είναι κατανοητό ως ένα βαθμό, αλλά αφού αγωνιστήκαμε και στα τέσσερα μέτωπα την περασμένη σεζόν, είναι απογοητευτικό να βλέπουμε την έλλειψη μεταγραφικής δραστηριότητας αυτό το καλοκαίρι, να οδηγεί σε έλλειψη προόδου στον αγωνιστικό χώρο.

Ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να ενισχύσουμε τις επιλογές μας στη μεσαία γραμμή και στο τέλος έπρεπε να αρκεστούμε στη δανεική μεταγραφή του Arthur από τη Juventus. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να αποδειχθεί μια σπουδαία προσθήκη στην ομάδα αυτή τη σεζόν και σίγουρα το ελπίζουμε. Είναι νωρίς στη σεζόν και δεν χρειάζεται να αντιδράσουμε υπερβολικά αυτή τη στιγμή. Έχουμε πίστη στον Klopp και στην ομάδα του, για να επαναφέρουν την ομάδα να παίζει με τον καλύτερό της εαυτό για να αγωνιστούμε για άλλη μια φορά για τρόπαια αυτή τη σεζόν.

Ben Jacobs: «Δεν έχει χάσει τα αποδυτήρια ο Jurgen Klopp»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com