Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Χάσαμε τον Mane και χρειαζόμαστε χρόνο»

Klopp: «Χάσαμε τον Mane και χρειαζόμαστε χρόνο»

Ο Jürgen Klopp στο πλαίσιο συνέντευξης του σε Νορβηγικό μέσο ενημέρωσης, τόνισε πως η Liverpool θα χρειαστεί τον χρόνο της φέτος, διότι έχασε το καλοκαίρι τον Sadio Mane, έναν ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν ασταμάτητα από το 2016.

Ο τεχνικός των Reds κλήθηκε να τοποθετηθεί για τον Erling Haaland της Manchester City, καθώς και για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Pep Guardiola, κάνοντας αναφορά και στις φετινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Reds.

Ο Γερμανός συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Ο Haaland είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και φυσικά έχουν γίνει πιο δυνατοί με εκείνον. Απλώς πρέπει να ξέρετε – ο Pep [Guardiola] το βλέπει αυτό ακριβώς όπως εγώ – ότι η ομάδα πρέπει να ανακατασκευάζεται από καιρό σε καιρό. ”

“ Αποκτήσαμε επίσης παίκτες και χάσαμε έναν [Mane] που έπαιζε σχεδόν πάντα. Αυτό θα πάρει χρόνο. Αυτό ισχύει τόσο για τη City όσο και για εμάς. Αλλά όταν βλέπεις πώς παίζει η City, πώς μπαίνουν οι μπάλες στην περιοχή του πέναλτι, πώς ο Erling είναι στις σωστές θέσεις, είναι δύσκολο να αποφύγεις το γκολ. ”

“ Αλλά City έχει επίσης χάσει πολλούς παίκτες και είναι επίσης σε μεταβατικό στάδιο, ακόμη περισσότερο από εμάς. Είναι μέρος της ανανέωσης μιας επιτυχημένης ομάδας. ”

“ Έδωσαν τον Gabriel Jesus, τον Raheem Sterling, ο οποίος βρισκόταν για χρόνια στο Manchester, ο Zinchenko έφυγε επίσης. Ο Fernandinho είτε αποσύρθηκε, είτε έχει επιστρέψει στη Βραζιλία. Ήταν σημαντικοί παίκτες για τη City. ” Είπε ο Klopp.

“ Και η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και διακόπτεται ξανά από το Παγκόσμιο Κύπελλο, κανείς δεν έχει ιδέα τι θα συμβεί. ”

Ο Sadio Mane αποχώρησε έπειτα από έξι σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com