Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Naby Keita αναρρώνει από τον τραυματισμό του»

«Ο Naby Keita αναρρώνει από τον τραυματισμό του»

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Γουινέα, ερωτηθείς για τη κλήση του τραυματία Naby Keita για τις επικείμενες αναμετρήσεις του συγκροτήματος, ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής αναρρώνει.

«Ο Keita είναι τραυματίας και αναρρώνει από το τραυματισμό του. Η κατάσταση του βελτιώνεται και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του. Επιλέξαμε 24 ποδοσφαιριστές για να του δώσουμε την ευκαιρία να συμμετέχει στην ομάδα αν είναι έτοιμος, επειδή αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παίχτη για εμάς, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, είναι εξάλλου και ο αρχηγός μας.»
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Παρακολουθούμε τη κατάστασή του πολύ στενά, το πρώτο μας παιχνίδι απέχει μόλις 2 εβδομάδες και υπάρχουν κάποιες ελπίδες να τον έχουμε μαζί μας μέχρι τότε.»

Υπήρξε έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι ο λόγος που ο Keita δεν αγωνίζεται είχε να κάνει με τις σχέσεις του με την ομάδα και το γυαλί φαινόταν να έχει ραγίσει. Αυτό το κλίμα πυροδοτήθηκε περισσότερο με τη κλήση του στην Εθνική του ομάδα ενώ παράλληλα βρισκόταν εκτός αποστολής για τη Liverpool, με το προπονητή της Γουινέα όμως να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Είναι προφανές πως αποτελεί το πιο σημαντικό ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας, γι’ αυτό είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν μία θέση στο ρόστερ τους κι ας μην είναι έτοιμος.
Όπως όλα δείχνουν ο μέσος της Liverpool βρίσκεται μόλις λίγες εβδομάδες μακριά από την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους και ευχόμαστε να επιστρέψει υγιής και να βοηθήσει την ομάδα.

«Ο Naby Keita αναρρώνει από τον τραυματισμό του»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com