Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rob Segal: «Ο Alexander Arnold χρειάζεται μια παρατεταμένη ανάπαυση»

Rob Segal: «Ο Alexander Arnold χρειάζεται μια παρατεταμένη ανάπαυση»

Ο Άγγλος δεξιός μπακ χρειάζεται λίγο διάλειμμα, σύμφωνα με τον ποδοσφαιρικό ατζέντη Rob Segal, ο οποίος ενθάρρυνε τη Liverpool να βάλει στον πάγκο τον Trent Alexander-Arnold.

Με τον Jordan Henderson και τον Ibrahima Konate να είναι μόνο μερικοί από τους τραυματίες παίκτες με τους οποίους αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η ομάδα του Merseyside, ο Rob Segal πιστεύει ότι ο Trent Alexander-Arnold χρειάζεται μια «παρατεταμένη ανάπαυση»

Σε μια συνέντευξη στο Caught Offside, ο Segal είπε:

«Η Liverpool έχει μεγάλα προβλήματα τραυματισμών που δεν έχουν βοηθήσει και ένας παίκτης όπως ο Trent Alexander-Arnold πιθανότατα χρειάζεται μια παρατεταμένη ανάπαυση».

Ο Segal αναφέρθηκε στην μη προσπάθεια του Trent να κάνει ένα σερί επιστροφής στην ήττα της Liverpool από τη Napoli στο UEFA Champions League το βράδυ της Τετάρτης. Ο ατζέντης πιστεύει επίσης ότι ο 23χρονος ταλαντούχος παίκτης είναι αλαζονικός, γνωρίζοντας ότι ο προπονητής Jurgen Klopp θα τον επιλέγει σταθερά στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Khvicha Kvaratskhelia, ο οποίος βοήθησε στο τρίτο γκολ της Napoli στον αγώνα, νίκησε εύκολα τον Άγγλο στα πλάγια. Ο Segal πρόσθεσε:

«Ωστόσο, λόγω της θέσης του μέσα στον σύλλογο, μπορείς να νιώσεις την αλαζονεία του όταν σιγά-σιγά τρέχει πίσω στο γκολ. Ο Alexander-Arnold ξέρει ότι ό,τι κι αν κάνει, σωστό ή λάθος, είναι πιθανό να ξεκινάει κάθε εβδομάδα».

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Alexander Arnold είναι πολύ καλύτερος μπροστά από ό,τι αμυντικά, επομένως οι αδυναμίες του πρέπει να καλυφθούν και δυστυχώς για τον Klopp, αυτή τη στιγμή, κανένας από τους αμυντικούς της ομάδας του δεν παίζει ιδιαίτερα καλά. Ο χρόνος της πτώσης τους στη φόρμα, ήταν πραγματικά ατυχής.»

Rob Segal: «Ο Alexander Arnold χρειάζεται μια παρατεταμένη ανάπαυση»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com