Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Θα γυρίσουμε μαζί την κατάσταση»

Virgil: «Θα γυρίσουμε μαζί την κατάσταση»

Σίγουρος πως η Liverpool μπορεί να γυρίσει την κατάσταση και να επιστρέψει σε καλά αποτελέσματα και νίκες εμφανίστηκε ο Virgil van Dijk, με δηλώσεις του στο LFC TV, μετά την ήττα με 4-1 από τη Napoli χθες το βράδυ.

Ο στόπερ είχε να πει:

“ Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα το ανατρέψουμε μαζί. ”

“ Μπορεί να αλλάξει, σίγουρα. Υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια ακόμα να παίξουμε, αλλά θέλεις να έχετε μια καλή αρχή. Η κατάσταση είναι όπως είναι. Το επόμενο παιχνίδι στο Champions League θα είναι με τον Ajax εντός έδρας και χρειαζόμαστε τους φιλάθλους, χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση από εμάς. ”

“ Ξεκινάμε προφανώς το Σάββατο με μια καλή ευκαιρία και απέναντι σε μια καλή ομάδα, οπότε θα τα δώσουμε όλα. Αυτό που είπα, το κλειδί είναι να είμαστε μαζί. Τους χρειαζόμαστε όλους.”

“ Αν αρχίσεις να κατηγορείς τους άλλους και δεν κοιτάς τον εαυτό σου ή δημιουργείς αρνητικότητα γύρω από τον σύλλογο, τότε δεν θα ξεφύγεις από αυτό. ”

“ Προφανώς όλοι γνωρίζουμε ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε παιχνίδια. Αυτό που είπατε και εσείς, τα έχουμε περάσει όλα, αυτή η ομάδα τα έχει κερδίσει όλα και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. ”

“ Είμαστε σε μια κατάσταση [που] περιμένουμε πολύ περισσότερα από τον εαυτό μας και, αυτό που είπα, πρέπει να είμαστε ο ένας με τον άλλον. Είμαστε όλοι άνθρωποι, περνάμε δύσκολες στιγμές μαζί. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από αυτό είναι να το κάνουμε μαζί και να είμαστε μαζί, οπότε θα το κάνουμε. ”

“ Πρέπει να μείνουμε μαζί, να μην κουνάμε το δάχτυλο. Όλοι γνωρίζουν ότι όλοι μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα. Αυτό που είπα, δεν είμαστε ρομπότ, προσπαθούμε να αποδώσουμε και μπορεί να έχουμε κακές στιγμές. ”

“ Σίγουρα θα δούμε καλά τι συνέβη απόψε μαζί, θα μιλήσουμε μεταξύ μας και θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. ”

“ Είναι καλό για εμάς που υπάρχει ένα παιχνίδι αρκετά γρήγορα μετά από αυτό και ελπίζουμε να έχουμε εξαιρετική απόδοση και αποτέλεσμα. ”

Ένα κακό βράδυ στην Ιταλία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com