Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > City, Liverpool & Totttenham προβλέπει στην πρώτη 3αδα ο Neville

City, Liverpool & Totttenham προβλέπει στην πρώτη 3αδα ο Neville

Ο γνωστός για το παρελθόν του και νυν σχολιαστής του Sky Sports Gary Neville προβλέπει την κατάταξη της Liverpool στην Premier League για αυτή τη σεζόν 2022/23.

Οι Reds βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις δύο νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια. Είναι έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη Arsenal και δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ένα σερί νικών.

Ο expert του Sky Sports Gary Neville εξηγεί ότι, οι παίκτες του Klopp θα τερματίσουν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

«Πιστεύω ότι η City, η Liverpool και η Totttenham θα τερματίσουν στην πρώτη τριάδα», είπε ο Neville στο Sky Sports. «Τότε η 4η θέση θα κριθεί ανάμεσα σε Chelsea, Arsenal και United.»

«Πιστεύεις ότι η Liverpool θα τα πάει καλά, όχι λόγω αυτού που έχει κάνει. Νομίζω ότι η United θα δυσκολευτεί να μπει στην πρώτη τετράδα προσωπικά.»

«Η United θα πρέπει να παίξει πολύ καλά για να κερδίσει αυτά τα δύο παιχνίδια (εντός και εκτός) κόντρα στην Arsenal και τη Liverpool. Η Liverpool θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι και η Arsenal ήταν πολύ καλύτερη για μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού».

City, Liverpool & Totttenham προβλέπει στην πρώτη 3αδα ο Gary Neville
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com