Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bobby Duncan: «Έθεσε σε κίνδυνο την καριέρα μου ο ατζέντης μου»

Bobby Duncan: «Έθεσε σε κίνδυνο την καριέρα μου ο ατζέντης μου»

Η αποχώρηση του Bobby Duncan από τη Liverpool το 2019 άφησε μια πικρή γεύση πίσω του, στον τρόπο με τον οποίο την χειρίστηκε ο νεαρός επιθετικός και κατακρίνει δημόσια τον πρώην ατζέντη του ότι «έθεσε σε κίνδυνο την καριέρα μου».

Ο Duncan εντυπωσίασε στην ακαδημία των Reds στην μοναδική του σεζόν στο Merseyside, σκοράροντας 30 γκολ σε 43 αγώνες και δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Όμως, το καλοκαίρι του 2019, ο ατζέντης του Saif Rubie, εξαπέλυσε μια δριμύτατη επίθεση στον πρώην αθλητικό διευθυντή Michael Edwards, απορρίπτοντας κατηγορίες για εκφοβισμό, λέγοντας ότι ο Duncan ήταν «σε πραγματικό πρόβλημα ψυχικά, σωματικά και συναισθηματικά».

Ο Rubie δήλωσε ότι ο Duncan «δεν θα επέστρεφε ποτέ» στη Liverpool, ενώ ο σύλλογος επέμεινε ότι τα σχόλια ήταν «αβάσιμα», δημιουργώντας μια «καταιγίδα» στα μέσα ενημέρωσης, από την οποία ο τότε 18χρονος Duncan έπρεπε να προστατευτεί.

Ένα πρόστιμο και μια αποβολή ήρθε στον Rubie χάρη στην FA λόγω των ενεργειών του και ο Duncan «χώρισε» από τον ατζέντη του μετά τη μετακίνησή του στη Fiorentina.

Τρία χρόνια μετά, ο Duncan πήγε στο Twitter για να πει τη γνώμη του σε μια αποκαλυπτική ανάρτηση που υπόσχεται ότι «την αλήθεια θα την πω μόνος μου όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

Τα λόγια του 21χρονου φαίνεται ότι πυροδοτήθηκαν από την εμφάνιση του Rubie στο talkSPORT.

Ο Rubie είπε, μεταξύ άλλων, «ο παίκτης ήταν ένας νέος παίκτης, που δεν ήταν ευχαριστημένος εκεί και ήθελε να φύγει» και ότι «νόμιζα ότι το να μείνει στη Liverpool και να τον πάρω από εκεί, ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα».

Και έτσι απάντησε ο Duncan: «Εσύ και εγώ ξέρουμε την αλήθεια.

«Δεν είχα πάρει απόφαση ούτε είπα κάτι, καθώς αναλάβατε να θέσετε σε κίνδυνο την καριέρα μου, να απομακρύνετε ένα ντόπιο νεαρό στην παιδική του ηλικία και να αφήσετε έπειτα εμένα και την οικογένειά μου να μαζέψουμε όλα τα κομμάτια.

«Ούτε μία φορά δεν έχω μιλήσει για αυτό το γεγονός 4 χρόνια, καθώς ήταν η κύρια προτεραιότητά μου να επαναφέρω την καριέρα μου σε τροχιά. Ωστόσο, νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα να αναφέρετε το όνομά μου σε μια ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή.

«Την αλήθεια θα την πω μόνος μου όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

«Δεν έπρεπε ποτέ να εμπιστευτώ την καριέρα μου στα χέρια σου. Έχω πάρει το σκληρό μάθημά μου. Και απλώς προσεύχομαι να έχετε πάρει το δικό σας μάθημα, καθώς θα μπορούσε να καταστρέψει την καριέρα κι άλλων παικτών.

«Και τέλος, απλώς για να διευκρινίσω, δεν δόθηκε καμία συμβουλή, καθώς αποφασίσατε να μιλήσετε δημόσια.

«Και φυσικά τότε η ζημιά είχε γίνει».

Ο Duncan άφησε τη Liverpool το 2019 για να ενταχθεί στη Fiorentina και στη συνέχεια πέρασε στη Derby, χωρίς οι δύο αυτές μετακινήσεις να έχουν μεγάλη επιτυχία. Τώρα είναι 21 ετών και υπέγραψε στην ισπανική ομάδα της τρίτης κατηγορίας Real Balompedica Linense αυτό το καλοκαίρι.

Είναι σίγουρα μια προειδοποιητική ιστορία για κάθε επίδοξο νεαρό παίκτη.

Bobby Duncan: «Έθεσε σε κίνδυνο την καριέρα μου ο ατζέντης μου»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com