Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την κατάσταση των τραυματιών

Ο Klopp για την κατάσταση των τραυματιών

Ο Jurgen Klopp στο πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης τύπου έδωσε μια λεπτομερή ενημέρωση για τους τραυματίες, με τον Thiago να αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα, αλλά ο Naby Keita εξακολουθεί να είναι «εκτός για λίγο».

Ο Jordan Henderson είναι ο τελευταίος παίκτης, ο οποίος προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών, καθώς αποχώρησε από το αγώνα της περασμένης Τετάρτης με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο Klopp ανέφερε ότι ο σύλλογος δεν έχει διαπιστώσει ακόμη την έκταση του τραυματισμού του Henderson. Το σίγουρο είναι ότι οι Reds θα αγωνιστούν χωρίς τον αρχηγό τους στο ντέρμπι του Merseyside το ερχόμενο Σάββατο.

Υπήρξαν, ωστόσο, κάποια θετικά νέα για τους Diogo Jota και Thiago, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στη δράση νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις.

«Ο Diogo θα είναι πιθανότατα στην αποστολή εναντίον της Everton», αποκάλυψε ο Klopp.

«Προπονήθηκε χθες [Πέμπτη] με την ομάδα για πρώτη φορά. Θα προπονηθεί σήμερα και πρέπει να πάρουμε μια απόφαση αν θα τον συμπεριλάβουμε ή όχι στην αποστολή».

«Αν το κάνουμε, θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε πέντε επιθετικούς, είναι σαν Χριστούγεννα! Θα κάνουμε αλλαγές, θα δούμε».

Το αφεντικό των Reds συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι ο Thiago, ο οποίος τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο στον αγώνα εναντίον της Fulham, τον περασμένο μήνα, αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

«Ο Thiago βρίσκεται πιο κοντά στην επιστροφή από όλους», συνέχισε.

«Νομίζω ότι στην αρχή της επόμενης εβδομάδας θα μπορεί να πάρει μέρος στην ομαδική προπόνηση».

Ωστόσο, τα νέα για τους Naby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain δεν ήταν θετικά, καθώς θα βρίσκονται εκτός δράσης «για λίγο ακόμα».

«Είναι ένας μυϊκός τραυματισμός, ναι», είπε ο Klopp για τους Keita και Ox.

«Θα μείνουν και οι δύο εκτός για λίγο ακόμα».

Για τον Calvin Ramsay ανέφερε ότι βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

«Ο Calvin Ramsay είναι ακόμα εκτός, αλλά βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή».

«Έχει ένα τραυματισμό στην πλάτη του, κάτι που έχει να κάνει με την ηλικία του, την ανάπτυξή του και τέτοια πράγματα. Δεν προπονήθηκε σωστά μαζί μας ακόμα, αλλά πλησιάζει».

Ο τελευταίος παίκτης στον οποίο αναφέρθηκε ήταν ο Ibrahima Konate, με τον Γάλλο να μην είναι διαθέσιμος από τότε που υπέστη τραυματισμό στον τελευταίο αγώνα προετοιμασίας των Reds ενάντια στη Strasbourg.

«Ο Ibou δεν είναι πολύ μακριά. Γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου, θα επιστρέψει στις προπονήσεις», είπε ο Klopp.

Ανάμικτα νέα, λοιπόν, αλλά οι Reds φαίνεται να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν τον περασμένο μήνα, ενόψει ενός δύσκολου προγράμματος πριν από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Χωρίς Henderson στο Merseyside Derby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com