Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συμβουλή του Luis Suarez προς τον Darwin Nunez

Η συμβουλή του Luis Suarez προς τον Darwin Nunez

Το εντός έδρας ντεμπούτο του Darwin Nunez, με τη φανέλα της Liverpool, αποδείχθηκε καταστροφικό, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για βίαιο κτύπημα στον Joachim Andersen της Crystal Palace, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τα τρία τελευταία παιχνίδια των Reds.

Η απουσία του από το παιχνίδι με τη Manchester United ήταν ιδιαίτερα αισθητή, όπως και σε αυτό με τη Newcastle, στο οποίο οι Reds χρειάστηκαν ένα γκολ στις καθυστερήσεις…των καθυστερήσεων! Ο Nunez είναι το άτομο που μπορεί να λύσει το επιθετικό πρόβλημα του Jurgen Klopp, αλλά δε μπορεί να βοηθήσει κανέναν αν δεν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Luis Suarez, αναφερόμενος στην αποβολή του συμπατριώτη του δήλωσε: «Του μίλησα για αυτό που του συνέβη τις προάλλες, γιατί ήθελα να ξέρει ότι από εδώ και πέρα οι αντίπαλοι θα τον προκαλούν δύο ή τρεις φορές περισσότερο».
«Άκουσε κάποιες συμβουλές από έναν ανόητο, ο οποίος έκανε λάθη και τα πλήρωσε ακριβά. Αλλά το να ξανασηκωθώ αφού έπεσα με έκανε πιο δυνατό. Δεν πρέπει να τους δώσει άλλες ευκαιρίες, γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν».

Ο Suarez, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, βρέθηκε αρκετές φορές στο στόχαστρο για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων και οι τρεις περιπτώσεις, στις οποίες δάγκωσε αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Ο Nunez καλά θα κάνει να δώσει μεγάλη προσοχή στις συμβουλές του Suarez. Εξάλλου, λίγοι άνθρωποι στο Merseyside ξέρουν πώς να σκοράρουν καλύτερα από αυτόν. Μεταξύ Ιανουαρίου 2011 και Ιουλίου 2014, ο Suarez σκόραρε 69 γκολ στην Premier League για την Liverpool.

Ο Nunez είναι ταλαντούχος επιθετικός, αυτό είναι ξεκάθαρο. Την περασμένη σεζόν σημείωσε 34 γκολ με την Benfica και στα πρώτα δύο παιχνίδια του με την Liverpool πρόλαβε να σημειώσει 2 γκολ και να δώσει 1 ασίστ.
Η αγχωτική νίκη της Liverpool, την περασμένη Τετάρτη, υπενθύμισε τη μεγάλη ανάγκη των Reds για έναν παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ο Darwin δεν έχει την πολυτέλεια να παρασυρθεί ξανά από τις προκλήσεις των αντίπαλων αμυντικών.

Ο Suarez πιστεύει ότι ο Nunez θα μάθει από αυτό που του συνέβη: «Ο Darwin είναι κάποιος που ακούει πολύ. Είναι πολύ έξυπνος και νομίζω ότι θα προσπαθήσει να το διορθώσει. Όλοι έχουμε κάνει λάθη και έχουμε παρασυρθεί στο παρελθόν».

Η συμβουλή του Luis Suarez προς τον Darwin Nunez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com