Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Carvalho στο 98’ νίκησαν οι Reds!

Με Carvalho στο 98’ νίκησαν οι Reds!

Μεγάλη ανατροπή για την Liverpool! Οι Reds έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά επικράτησαν με 2-1 της Newcastle στο Anfield, χάρη σε ένα buzzer beater στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Bobby Firmino και ο Fabio Carvalho τα γκολ των Reds.

Η Liverpool είχε σε πολύ καλό βράδυ τον Harvey Elliott και πλέον βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Α’ Ημίχρονο: Δίχως αλλαγή από τη Σαββατιάτικη νίκη επί της Bournemouth, ξεκίνησε η Liverpool εναντίον της Newcastle.

Οι Reds αν και μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, δεν δημιούργησαν κάποια ευκαιρία στα πρώτα λεπτά, με τη Newcastle να έχει τις δύο πρώτες καλές στιγμές του αγώνα, με σουτ του Fraser στο 17’ και εκτέλεση φάουλ του Trippier στο 28’, το οποίο μπλόκαρε ο Alisson.

Μια ανάσα από το 1-0 έφτασε η ομάδα του Klopp στο 35’, όταν ο Firmino έβγαλε μια εξαιρετική πάσα στον Diaz, εκείνος πέρασε τον Pope, αλλά στη συνέχεια πλάσαρε άουτ από δύσκολη γωνία.

Η Liverpool δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της και όπως είναι λογικό, τρία λεπτά αργότερα το πλήρωσε, με τη Newcastle θα ανοίγει το σκορ, έπειτα από λάθη των Trent, Henderson και τελική πάσα του Longstaff στον Isak και ιδανικό τελείωμα του Σουηδού στο 38’.

Β’ Ημίχρονο: Η Liverpool μπήκε στην επανάληψη με διάθεση να βρει την ισοφάριση, ωστόσο δεν έκανε ευκαιρία στα πρώτα λεπτά, με τον Marriner να της αρνείται πέναλτι σε χέρι του Willock και τον Isak να σκοράρει ξανά για το 0-2 στο 55’, αλλά από θέση οφσάιντ.

Οι Reds ανέβασαν αμέσως μετά στροφές και αρχικά προειδοποίησαν με πλασέ του Elliott, πριν φέρουν το ματς στα ίσια με τον Bobby Firmino στο 61’! 

Η φάση ξεκίνησε από τον Elliott, ο Salah στη συνέχεια εκείνος έστρωσε για τον Bobby και ο Βραζιλιάνος τελείωσε σωστά τη φάση και ισοφάρισε!

Στο 70’ οι Reds προχώρησαν σε τρεις αλλαγές, με τους Τσιμίκα, Milner και Carvalho να περνούν αντί των Robertson, Henderson και Trent.

Στο 78’ και στο 80’ ήταν η σειρά του Diaz να απειλήσει, με τον Pope να απομακρύνει σε κόρνερ το πρώτο απειλητικό σουτ και να μπλοκάρει σταθερά το δεύτερο, που κόντραρε.

Αμέσως μετά ήταν ο Fabinho εκείνος που δεν κατάφερε να σκοράρει το πολυπόθητο τέρμα σε δύο περιπτώσεις στο 82’ και στο 85’. 

Εκεί που έδειχναν πως όλα είχαν τελειώσει, με τους παίκτες των Magpies να κάνουν συνεχόμενες καθυστερήσεις, οι Reds δεν σταμάτησαν να προσπαθούν και ανταμείφτηκαν!

Οι Reds κέρδισαν κόρνερ, μετά από προσπάθεια του Salah και από την εκτέλεση του και μετά από συνεχόμενες κεφαλιές, η μπάλα στρώθηκε στον Carvalho και εκείνος με ένα μονοκόμματο και δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Pope στο 98’ για το 2-1!

Οι συνθέσεις:

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Milner 71′), Gomez, Van Dijk, Robertson (Τσιμίκας 71′); Fabinho, Henderson (Carvalho 70′), Elliott; Salah, Diaz, Firmino

Πάγκος: Adrian, Davies, Matip, Phillips, Jones, Bajcetic

Newcastle: Pope; Trippier, Lascelles, Burn, Targett; Joelinton, Willock, Longstaff; Almiron (Anderson 84′), Fraser (Murphy 64′), Isak (Wood 64′)

Για τους Reds ακολουθεί το Merseyside Derby το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ξανά γκολ από τον Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com