Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Berge, Caicedo, Neves, Laimer & Paredes στη «λίστα» της Liverpool

Berge, Caicedo, Neves, Laimer & Paredes στη «λίστα» της Liverpool

Η Liverpool βρίσκεται στην αγορά για νέο μέσο και με λίγες ώρες να απομένουν από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, υπάρχει ενημέρωση σχετικά με τους στόχους των Κόκκινων, τους Sander Berge, Moises Caicedo, Ruben Neves, Konrad Laimer και Leandro Paredes.

Όπως αναφέρθηκε από το Sky Sports News για το τι γράφεται στα ΜΜΕ, σχετικά με τους φημολογούμενους στόχους των Κόκκινων:

Ο Sander Berge –>
Η Liverpool προσβλέπει σε μια μετακίνηση σοκ για τον μέσο της Sheffield United, Sander Berge πριν από τη μεταγραφική προθεσμία της Πέμπτης (Daily Mail, 30 Αυγούστου).
Η Liverpool σκέφτεται να αγοράσει τον μέσο της Sheffield United, Berge, πριν από τη λήξη της προθεσμίας (Daily Mirror, 29 Αυγούστου).

Moises Caicedo –>
Η Liverpool λέγεται ότι έχει καταθέσει προσφορά 42 εκατομμυρίων λιρών (49 εκατομμύρια δολάρια) για τον αστέρα της Brighton, Moises Caicedo, αλλά έχει ενημερωθεί ότι θα αγοράσει μόνο τα παπούτσια του με αυτό το ποσό. (Goal, 30 Αυγούστου).

Ruben Neves –>
Η Liverpool είδε τις ελπίδες της να ψαλιδίζονται για τον Neves πριν από τη μεταγραφική προθεσμία της Πέμπτης, αφού ο προπονητής της Wolves, Bruno Lage είπε ότι είναι «99 τοις εκατό» σίγουρος ότι ο Πορτογάλος μέσος θα παραμείνει στη Molineux αυτό το καλοκαίρι (Daily Express, 29 Αυγούστου).
Η Liverpool έχει προειδοποιηθεί ότι θα πρέπει να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια λίρες εάν θέλει να αποκτήσει τον μαέστρο της Wolves στη μεσαία γραμμή Neves.(Sunday Express, 28 Αυγούστου).

Konrad Laimer –>
Η Liverpool έχει ακόμα την ευκαιρία να κινηθεί για τον Laimer της RB Leipzig μετά από αναφορές ότι ο Αυστριακός δεν θα μετακομίσει στην Bayern Munich. (Sunday Express, 28 Αυγούστου).

Leanrdo Paredes –>
Η Liverpool εξετάζει μια προσπάθεια κλοπής από την Juventus για τον μέσο της Paris Saint Germain, Paredes, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αργεντινή (27 Αυγούστου)».

Αυτές είναι μόνο οι αναφορές των τελευταίων επτά ημερών και μια επιλογή από αυτές, με την ομάδα του Jurgen Klopp να συνδέεται με αμέτρητους αριθμούς παικτών τον τελευταίο καιρό.

Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς φαίνονται πολύ μακριά στην ολοκλήρωση μιας πιθανής μετακίνησης. Ίσως το αφεντικό, που δηλώνει δημοσίως ότι αναζητούμε έναν νέο παίκτη, να έχει γίνει μπούμερανγκ η δήλωση αυτή (για την επίτευξη μια μεταγραφής), καθώς οι ομάδες θα αυξάνουν πλέον τις τιμές τους μόνο λόγω του μικρού χρόνου που απομένει να λήξη η περίοδο μεταγραφών

Ο Sander Berge είναι ένα όνομα που έχουμε ακούσει αρκετές φορές σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο καθώς παίζει και στην Championship – ίσως είναι πιο εύκολο να πεισθεί για μια κίνηση και να γίνει σχετικά φθηνά.

Ο Moises Caicedo φαίνεται να είναι ένας παίκτης για τον οποίο θα χρειαστεί να πληρώσουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό οι Reds, αν και φαίνεται ότι είναι στη λίστα, αυτό είναι κάτι που είναι πολύ απίθανο να κάνουν.

Ο Ruben Neves φαινόταν ότι θα επιθυμούσε μια μετακόμιση στο Anfield, αλλά όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, οι ισχυρισμοί του προπονητή του φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με αυτό. Και αυτός είναι επίσης πολύ ακριβός.

Ο Konrad Laimer έχει ήδη αποκλειστεί από τον γερμανικό Τύπο, αν και υπήρξαν πολλές αντικρουόμενες αναφορές για αυτόν.

Τέλος, ο Leandro Paredes είναι ίσως το λιγότερο συνδεδεμένο όνομα εδώ, αλλά με μια μετακίνηση στη Juventus ήδη στα χαρτιά – το όνομά της Liverpool μάλλον χρησιμοποιήθηκε για να αυξήσει την τιμή στις διαπραγματεύσεις με την PSG.

Από αυτούς, ο παίκτης της Sheffield United φαίνεται ο πιο πιθανός, αλλά σίγουρα απέχει πολύ από την ολοκλήρωσή του.

Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ανησυχητικό, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος στο ρολόι. Aς δούμε αν κάποιος από αυτούς τους παίχτες θα καταλήξει στο Anfield ή κάποιος άλλος.

Berge, Caicedo, Neves, Laimer & Paredes στη «λίστα» της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com