Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Αφήνουμε πίσω τη νίκη, ετοιμαζόμαστε για τη Newcastle»

Τσιμίκας: «Αφήνουμε πίσω τη νίκη, ετοιμαζόμαστε για τη Newcastle»

Ο Κώστας Τσιμίκας τόνισε ότι η εμφατική νίκη της Liverpool το περασμένο Σαββατοκύριακο ξεχάστηκε γρήγορα από την ομάδα, καθώς έστρεψε το ενδιαφέρον της στη μεσοβδόμαδα συνάντηση με τη Newcastle.

Οι Reds σημείωσαν τη μεγαλύτερη νίκη τους στην Premier League το απόγευμα του Σαββάτου, νικώντας την AFC Bournemouth με 9-0 στο Anfield.
Αλλά το πρόγραμμα των αγώνων είναι τέτοιο, που δεν προσφέρει στην ομάδα του Jürgen Klopp της πιθανότητες να απολαύσει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, με τη Newcastle να φτάνει στο Anfield το βράδυ της Τετάρτης.

«Όταν παίζεις σε αυτό το κορυφαίο επίπεδο, πρέπει να ξεχάσεις μια νίκη πολύ γρήγορα γιατί μετά από δύο, τρεις μέρες παίζεις το επόμενο παιχνίδι», είπε ο Τσιμίκας στο Liverpoolfc.com, κάνοντας προεπισκόπηση της έναρξης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

«Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά, γιατί κάθε παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για όλα. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε και το κάνουμε πάντα.

«Είναι μια καλή ομάδα. Έχει πολύ καλούς, ταλαντούχους παίκτες μπροστά – πολύ γρήγορους, και πολύ τεχνικούς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι.

«Πρέπει να κερδίζουμε κάθε προσωπική μονομαχία, κατά τη γνώμη μου, και να σκοράρουμε από την πρώτη ευκαιρία που θα πάρουμε. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.»

Η νίκη της Bournemouth ωστόσο, έδωσε την απαραίτητη ώθηση σε παίκτες και φιλάθλους μετά από αυτό που ο Klopp περιέγραψε ως «ψευδή εκκίνηση» για το πρωτάθλημα 2022-23.

Και ο Τσιμίκας συνέχισε: «Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τα επόμενα παιχνίδια.

«Έχουμε τη Newcastle, μια πολύ δύσκολη ομάδα. Είδα ότι απέναντι στη City ήταν πολύ σκληρή, σκοράρει, είναι πολύ συμπαγής στην άμυνα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.

«Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ καλό νικηφόρο ξεκίνημα για εμάς. Αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο σε αυτό το πρωτάθλημα, οπότε νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τα πάντα αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.»

Ο Τσιμίκας δεν ξεκίνησε την προηγούμενο παιχνίδι της Liverpool, αλλά άφησε εντύπωση στο παιχνίδι ότι υπάρχει βοήθεια από τον πάγκο των αναπληρωματικών. Μπήκε στο 69ο λεπτό ο αριστερός μπακ και βοήθησε τους Fabio Carvalho και Luis Diaz για το όγδοο & ένατο γκολ των γηπεδούχων.

«Για μένα, νομίζω ότι ήταν μια από τις μεγαλύτερες νίκες που είχα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα μέχρι τώρα», είπε ο Έλληνας διεθνής. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν εκεί και έπαιξα με την ομάδα. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος, να είμαι συγκεντρωμένος. Δεν θέλω να χάσω ούτε ένα λεπτό από την ώρα που θα μπω μέσα στο παιχνίδι.
Είμαι χαρούμενος για τις δύο ασίστ μου. Αυτό μου έδειξε ότι ο ουρανός ίσως να είναι το όριο. Πάντα πρέπει να είμαι έτοιμος, να είμαι 100% συγκεντρωμένος αν θέλω να πετύχω τον προσωπικό μου στόχο.»

Τσιμίκας: «Αφήνουμε πίσω τη νίκη, ετοιμαζόμαστε για τη Newcastle»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com