Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο μέσος που θέλαμε πήγε σε άλλη ομάδα»

Klopp: «Ο μέσος που θέλαμε πήγε σε άλλη ομάδα»

Ο Jurgen Klopp δήλωσε ότι η Liverpool «πάντα ήθελε» να αποκτήσει έναν μέσο αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο στόχος της πρώτης επιλογής της πήγε σε άλλο σύλλογο.

Η απόκτηση παίκτη για την μεσαία γραμμή, είναι στα χείλη όλων και θα συνεχίσει να είναι μέχρι την προθεσμία των 11 μ.μ. την Πέμπτη. Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι θα επεκταθεί πέρα ​​από αυτό, ανάλογα με το αν ο σύλλογος κάνει μεταγραφή ή όχι.

Την Τρίτη, ο Klopp είπε ότι η Liverpool παραμένει στην αγορά για μεταγραφή στη μεσαία γραμμή, λέγοντας ότι υπάρχει «ακόμα χρόνος» αλλά ότι «δεν μπορούμε να το αναγκάσουμε».

Η Liverpool μπορεί να φαίνεται ότι ενεργεί καθυστερημένα, αλλά ήταν στην ημερήσια διάταξη στην αρχή του καλοκαιριού, όταν προσπάθησε να αποκτήσει τον Aurelien Tchouameni, ο οποίος αντ’ εμάς πήρε μεταγραφή στη Real Madrid σε συμφωνία 85,3 εκατομμυρίων λιρών.

Ο προπονητής αναφέρθηκε σε έναν μέσο που ξέφυγε καθώς σημείωσε ότι μια υπογραφή ήταν πάντα το «ζητούμενο», παρόλο που μίλησε για τα προσόντα που υπάρχουν ήδη στις τάξεις του.

«Είχαμε όλοι διαφορετικές πτυχές μιας μεσαίας γραμμής, αλλά οι άνθρωποι της διοίκησης με ρωτούν, ‘χρειάζεσαι άλλο μέσο;’ Ένα δέκατο μέσο; Δεν είμαι σίγουρος», είπε ο Klopp.

«Και πήγαμε για μέσο, ​​αλλά ο μέσος αποφάσισε να πάει σε άλλο σύλλογο, αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί.

«Μερικοί παίκτες δεν είναι διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή, αλλά για εμάς, αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον και τώρα μπορούμε να πάρουμε την απόφαση.

«Φέρνουμε κάποιον και σκεφτόμαστε «είναι ο κατάλληλος;» Δεν είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος. Βραχυπρόθεσμα, μάλλον ναι. Μακροπρόθεσμα, δεν είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος.

«Λοιπόν, τι θα σήμαινε αυτό για την επόμενη μεταγραφή, και όλα αυτά περνούν από το μυαλό μας. Έτσι είναι η ζωή μας, δεν μπορούμε απλά να πατήσουμε ένα κουμπί, να τον φέρουμε και να μην ανησυχούμε για όλα τα προβλήματα που θα μπορούσε να δημιουργήσει την επόμενη χρονιά.

«Τότε τραυματίζεσαι και ξαφνικά φαίνεται ότι, ναι, χρειαζόμαστε έναν μέσο. Σίγουρα.

«Πάντα θέλαμε [έναν μέσο], αλλά να ήταν πάντα ο σωστός. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό.

«Πρέπει να είναι πάντα βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη (λύση),και αυτό δεν συνέβη ακόμη».

Για την προσέγγιση της Liverpool στο θέμα, ο Klopp πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε τη σεζόν με εννέα χαφ. Από κάθε άποψη υπήρχαν τα πάντα. δημιουργικότητα, ταχύτητα, ενθουσιασμό – λόγω νεότητας – τεχνική, αγώνας, δρομείς.

«Είναι όλα εκεί και όλοι έχουν συμβόλαια.

«Έπειτα ξεκινάς μια προετοιμασία και με έναν παίκτη με συμβόλαιο ενός ή δύο ετών μπαίνει και σου λέει «Δεν έπαιζα αρκετά συχνά πέρυσι, θέλω να φύγω» τότε εκείνη τη στιγμή τον αφήνεις να φεύγει.

«Αλλά δεν είναι ότι σπρώχνουμε τους ανθρώπους ενεργά έξω από την ομάδα, και τους λέμε «είσαι αποκομμένος τώρα, ναι ήταν υπέροχο αυτό που έκανες μέχρι πέρυσι, αλλά δεν μας αρέσεις πια.

«Δεν είμαστε έτσι».

Ο Aurelien Tchouameni άρεσε στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com