Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Graham Potter: «Μόνο τα παπούτσια του Caicedo μπορούν να πάρουν»

Graham Potter: «Μόνο τα παπούτσια του Caicedo μπορούν να πάρουν»

Ο προπονητής της Brighton Graham Potter, απέρριψε τις συζητήσεις για πιθανή αποχώρηση του Moises Caicedo από τον σύλλογο πριν από την λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου την Πέμπτη, με τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι η Arsenal, η Liverpool και η Manchester Utd.

Μιλώντας για το μέλλον του παίχτη τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, ο Potter αστειεύτηκε λέγοντας ότι η αναφερόμενη εκτίμηση για τον παίχτη του, στα 42 εκατομμύρια λίρες «θα μπορούσε να πληρώσουν μόνο για τα παπούτσια του Caicedo».

Ο Caicedo με τις εμφανίσεις του έχει εντυπωσιάσει την Premier League, από τότε που εντάχθηκε στην Brighton σε μια συμφωνία £4,5 εκατομμυρίων από την Independiente de Valle, τον Φεβρουάριο του 2021. Έπαιξε σημαντικό ρόλο για τον τερματισμό της ένατης θέσης των «Γλάρων» την περασμένη σεζόν και έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο αήττητο ξεκίνημά τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Καθώς το ενδιαφέρον αυξάνεται προς το τέλος των μεταγραφών, με τη Liverpool να είναι από τα πιο πρόσφατα βαρέα ονόματα που συνδέονται, ο Potter εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα κρατήσει τον μέσο του Ισημερινού στο Amex Stadium. Και όταν ρωτήθηκε για τη διαφημιζόμενη τιμή των 42 εκατομμυρίων λιρών, αστειεύτηκε ότι ο ιδιοκτήτης του κλαμπ Tony Bloom θα ειναι σκληρός στης διαπραγματεύσεις.

Όταν ρωτήθηκε αν η προσφορά θα πρέπει να είναι πιο κοντά στα 100 εκατομμύρια λίρες, ο Potter πρόσθεσε: «Ναι, καλά, μπορούν να προσπαθήσουν».

Graham Potter: «Μόνο τα παπούτσια του Caicedo μπορούν να πάρουν»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com