Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με ελλείψεις έρχεται η Newcastle στο Anfield την Τετάρτη

Με ελλείψεις έρχεται η Newcastle στο Anfield την Τετάρτη

O Eddie Howe στο Anfield.

Η Liverpool φιλοξενεί στο Anfield το Βράδυ της Τετάρτης την Newcastle Utd για την 5 αγωνιστική της Premier League, με την φιλοξενούμενη ομάδα να έχει βασικές απουσίες από το ρόστερ της.

Η Liverpool η οποία προέρχεται από την μεγαλύτερη νίκη της στην ιστορία της στην Premier League, έρχεται αντιμέτωπη με την Newcastle United η οποία ήρθε ισόπαλη το απόγευμα της Κυριακής με την Wolves στο Molineux Stadium.

Για το παιχνίδι της Τετάρτης, η Newcastle έχει αμφίβολους για την αποστολή στο Merseyside τους Bruno Guimaraes, Callum Wilson & Allan Saint-Maximin.

Ο Guimaraes ο οποίος χτύπησε στο τέλος του παιχνιδιού κόντρα στους «Λύκους», δεν έχει κάτι το ανησυχητικό αλλά δεν θα είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στους Κόκκινους.

Ο Callum Wilson ο οποίος υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα τραυματισμό οπίσθιου μηριαίου, δεν υπολογίζεται από τον Eddie Howe.

Ο Allan Saint-Maximin που σκόραρε το μοναδικό γκολ των Καρακαξών στο Molineux, νιώθει ενοχλήσεις και δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι εναντίον της Liverpool. Επίσης άλλος ένας παίχτης ο οποίος ξέραμε ότι δεν θα παρευρίσκεται στο Anfield είναι ο Emil Krafth, που ταλαιπωρείται από ρήξη χιαστού και θα λείπει για μήνες από το ρόστερ της Newcastle.

Με ελλείψεις έρχεται η Newcastle στο Anfield την Τετάρτη
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com